Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Ponte de Lima, Viana do Castelo, Πορτογαλία, Rua da Fonte, Labruja - 4990-655 Ponte de Lima

Πώληση - Cod. 25504

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 430 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2

Η Βουλή των Καλή πηγή είναι ένα παράδειγμα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του Minho των αρχών του εικοστού αιώνα, αποτελείται από δύο σώματα: το αρχικό σπίτι και το παλιό άγονα, τώρα προσαρμοσμένη στη στέγαση. Η εφαρμογή της Βουλής των Fonte Boa, σε οικόπεδο αμπελώνες και παρέχει μια ωραία πανοραμική θέα, στην οποία βρίσκεται το αξιόλογο σιλουέτα του Ιερού του Κυρίου του Socorro.O ονόματος του Σώματος θα πρέπει να είναι ακριβώς γύρω από το ένα από τα πολλά ενορία πηγές Labruja όπου βρίσκεται.
Εκτός από τη φυσική κλίση του ως μονάδα κατοικίας, έχει μια αξιόλογη πλαίσιο, μέσα σε ένα δίκτυο διαδρομών / δρομολογίων, την κοιλάδα ή στο βουνό, ή από τη Σιέρα D'Arga ή την επένδυση Peneda / Gerês.O στην ανασυγκρότηση και την αναδιαμόρφωση Casa da Fonte Boa, να ενσωματώσουν την πλήρη αποκατάσταση του δομημένου περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των υπαίθριων χώρων, με στόχο την παροχή μιας προσφοράς τουριστικών καταλυμάτων. Η υλοποίηση του έργου αυτού βασίστηκε σε μια ανησυχία για την ανάκτηση σχεδόν πλήρως όλα χτισμένα σε επίσημες και αισθητικές συνιστώσες του, ανακτώντας ταυτόχρονα και, στο μέτρο του δυνατού, τις παραδοσιακές τεχνολογίες κτίριο. Το ισόγειο του σπιτιού έχει δύο δίκλινα δωμάτια και ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικές εγκαταστάσεις υγιεινής, με τη δυνατότητα εγκατάστασης επιπλέον κρεβάτια.
Στον 1ο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και ένα σαλόνι ανάγνωση.
Τα δωμάτια διαθέτουν κεντρική θέρμανση, πρόσβαση σε τηλεόραση, τηλέφωνο και παλιά Internet.The Sequeiro συνδέονται πλέον με το αρχικό σπίτι, ενσωματώνει ένα μεγάλο κοινό δωμάτιο και κουζίνα.
 
Από την πρόσβαση καθιστικό στο Ήρας, η οποία παρέχει το καλοκαίρι, μια μεγάλη τραπεζαρία και υπαίθρια αναψυχή. Η Είρας διανέμει πρόσβαση στην πισίνα, την παλιά σιταποθήκη και άμβυκα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB