Πώληση Βίλα, Oliveira do Hospital, Coimbra, Πορτογαλία, Apartado 140

Πώληση - Cod. 24574

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 208 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Η 208μ2 βίλα είναι ευρύχωρα σχεδιασμένη, με θολωτές οροφές, λειτουργική διαρρύθμιση και άφθονο χώρο ντουλάπα.

Με συνολικά 3 υπνοδωμάτια, 2 πλήρη μπάνια και 1 τουαλέτα επισκεπτών, το σπίτι διαθέτει 42 μ2 master σουίτα με γωνιακή μπανιέρα 2 ατόμων και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα την ιδιοκτησία.

Επιπλέον, υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι, ένα πρακτικό χώρα κουζίνα με μεγάλο φούρνο μαγειρέματος και ένα δωμάτιο ανοιχτό σε ένα άνετο καθιστικό με τζάκι τραπεζαρία. Αυτοί οι κύριοι χώροι έχουν διπλές πόρτες που ανοίγουν σε μια ιδιωτική πίσω αυλή και θέα στην όμορφα διαμορφωμένο κήπο, με γρανίτη πέτρινους τοίχους.

Η κύρια είσοδος είναι από τη σιδερένια πόρτα και ιδιωτικό δρόμο τελείωσε το λιθόστρωτα γρανίτη με νυχτερινό φωτισμό, που να οδηγήσει στην πλήρη του 4000 ιδιοκτησίας. Υπάρχουν αποθεμάτων οίνου, κάκτους, οπωροφόρα δέντρα και ελιές, γιούκα, φοίνικες και άλλα. Υπάρχει επίσης ένα ιστορικό ορυχείο νερό γρανίτη, ένα ώριμο πευκοδάσος στο πίσω μέρος της γης και την όμορφη θέα σε όλη την κοιλάδα και τα βουνά.

Επιπλέον ρυθμίσεις περιλαμβάνουν ένα πλήρες μπάνιο-σπίτι, ένα γκαράζ 2 υπόστεγο με το εργαστήριο, ένα μικρό ξύλινο ξενώνα, σάουνα 4 ατόμων και ένα μεγάλο μπάρμπεκιου σκεπαστή βεράντα για να απολαύσετε την υπαίθρια διαβίωση.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη καταπράσινη περιοχή με καλή πρόσβαση σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο και κοντά σε ένα φιλικό χωριό. Κοντά σε όλες τις ανέσεις, για μια απόσταση μίας ώρας από την παραλία (Figueira da Foz) και απέχει 10 λεπτά από το ποτάμι.

Αυτή η ξύλινη κατασκευή είναι ένας αειφόρος και ενεργειακά αποδοτική λύση με βέλτιστη θερμικής και ακουστικής μόνωσης, και σας προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης.

Όλα είναι καλά διατηρημένο, και είναι έτοιμη να κινηθεί για να.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB