Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, São Brás de Alportel, Faro, Πορτογαλία, Gralheira

Πώληση - Cod. 24525

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 553 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Πρόκειται για ένα σύγχρονο στιλ Villa, τοποθετείται σε ένα βουνό σε μια ήσυχη περιοχή, με νότιο προσανατολισμό και με ωραία θέα προς τη θάλασσα και τα βουνά, ο χώρος κατοίκησης είναι 273 m2 συν το υπόγειο που είναι 280 m2 και το οικόπεδο έχει πήρα 12.050 m2. Η βίλα πήρε τέσσερα υπνοδωμάτια σουίτες, σαλόνι, εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο, μπάνιο υπηρεσία και ένα υπόγειο με ένα τεχνικό τομέα.
Κατά τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουν τα πλακίδια τοίχου και δαπέδου, εσωτερικές πόρτες, μονάδες μπάνιο και κουζίνα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φορμάρετε το σπίτι σας με τον τρόπο που επιθυμείτε.
Είναι εξοπλισμένο με πλήρη extras:
-Interior Πόρτες με 2,20μ υψηλή, αναστέλλεται sanitarians, κουζίνα εξοπλισμένη μέχρι την τιμή των 20.000 ευρώ, εξωτερικές πόρτες και παράθυρα σε λευκό αλουμίνιο με διπλά τζάμια ύαλο από συγκολλημένα φύλλα και τη ρύθμιση του αέρα που ενσωματώνεται. Κλιματισμός, θέρμανση δαπέδου (τρώνε και κρύο), κεντρικό σύστημα καθαρισμού, τζάκι με ξυλόσομπα, ηχοσύστημα, συναγερμό, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, σύστημα καπνού, μπάρμπεκιου, αυτόματες πύλες, ψευδοροφή με ροοστάτες φωτισμού, αποσκληρυντικό νερού, ηλιακού συστήματος θέρμανσης, είσοδος σύστημα βίντεο, τα πλακάκια και πλακάκια δαπέδου μπορεί να επιλέξει μέχρι την τιμή των 40 ευρώ / m2.
- Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με μία γεώτρηση, αλλά είναι επίσης συνδεδεμένη με την κύρια υπηρεσία. Ο αγωγός είναι επίσης συνδεδεμένος με την κύρια υπηρεσία.
-Η Πισίνα διαθέτει αλατισμένο νερό σύστημα, υπερχείλισης, 6 Χ 12 μέτρα, χωρίς θέα, θερμαίνεται και καλύπτεται αυτόματα.
- Γήπεδο τένις, μπάσκετ ή ποδόσφαιρο.
-Η Φυσική ομορφιά από τον τόπο ας κάνει ένα ωραίο κήπο βράχου με αυτόματο σύστημα ποτίσματος ως ένας καταρράκτης που προέρχονται από την πισίνα με την είσοδο του γκαράζ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB