Πώληση Μονοκατοικία, Leiria, Leiria, Πορτογαλία, Bajouca

Πώληση - Cod. 25402

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 2470 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

5 υπνοδωματίων μονοκατοικία που αποτελείται από υπόγειο και ισόγειο, σε μια έκταση περίπου 2.470 m2 (περ. 0.61 στρέμμα). Το υπόγειο αποτελείται από: χωλ, ευρύχωρο γκαράζ, μπάνιο, πλυντήριο, αποθήκη και μηχανοστάσιο. Το ισόγειο αποτελείται από: χωλ, σαλόνι-τραπεζαρία με κουζίνα και ανάκτησης θερμότητας, εντοιχισμένη κουζίνα με πρόσβαση στην βεράντα με μπάρμπεκιου, αποθήκη τροφίμων, μπάνιο, κρεβατοκάμαρα / μελέτη, υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες, υπνοδωμάτιο με dressing room και ιδιωτικού μπάνιο με υδρομασάζ, εσωτερική αίθουσα με εντοιχισμένες ντουλάπες, 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και ένα μπάνιο με μπανιέρα και ντους. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με: ορισμένες συσκευές στην κουζίνα, ηλεκτρικά ρολά, προβολείς, κεντρική θέρμανση, ηλιακό, κεντρική ηλεκτρική σκούπα, αυτόματες πύλες και συναγερμού. Το ακίνητο είναι περιφραγμένο τοίχο, έχει κήπο με αυτόματο πότισμα, οπωροφόρα δέντρα και γεώτρηση περίπου 180 μέτρα βάθος. Το σπίτι έχει μια επιφάνεια περίπου 705 m2 (δύο ορόφους). Ενεργειακή κατάταξη: Β-
Έχει κατασκευαστεί πρόσφατα και έχει τελειώσει το έτος 2011. Υπάρχουν καλές περιοχές και είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμοι να προχωρήσουμε σε. Βρίσκεται στην περιοχή του Bajouca σε μια ήσυχη τοποθεσία. Οι προσβάσεις αυτές είναι καλές. Είναι περίπου 17 χιλιόμετρα από την παραλία και τη λιμνοθάλασσα, περίπου 5 χιλιόμετρα από Monte Redondo και 2,5 χλμ από την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Α17. Στη βίλα του Bajouca θα βρείτε: σχολεία, κέντρο υγείας, φαρμακείο, εστιατόρια, καταστήματα καφέ-ζαχαροπλαστεία, πολλά καταστήματα και μια δημόσια πισίνα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB