Πώληση Μονοκατοικία, Leiria, Leiria, Πορτογαλία, Monte Real

Πώληση - Cod. 25403

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 245 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

4 υπνοδωματίων σύνδεση μονοκατοικία αποτελείται από ισόγειο και πατάρι, κήπο και αυλή με μπάρμπεκιου. Το ισόγειο αποτελείται από: χωλ, ευρύχωρο καθιστικό, κουζίνα / τραπεζαρία, εσωτερική αίθουσα, δύο μπάνια, το ένα με ντους και το άλλο με μπανιέρα, 3 υπνοδωμάτια με ντουλάπες και μια σουίτα (υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες και ιδιωτικό μπάνιο με ντους) . Η σοφίτα αποτελείται από: μεγάλο κοινόχρηστο χώρο, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη. Τα υπνοδωμάτια και σοφίτα διαθέτουν παρκέ δάπεδο, ενώ το υπόλοιπο είναι κεραμικά πλακάκια. Η βίλα είναι εξοπλισμένη με ορισμένες συσκευές στην κουζίνα (φούρνος, εστίες και απορροφητήρα), κλιματισμό και συναγερμό. Εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης και ηλιακών συλλεκτών είναι έτοιμη. Το σαλόνι έχει προετοιμαστεί για την εγκατάσταση μιας σόμπας / τζάκι. Υπάρχει ένα γκαράζ με πρόσβαση στην πλακόστρωτη αυλή με βεράντα με μπάρμπεκιου και φούρνο ψωμί. Το ακίνητο είναι περιφραγμένο τοίχο, έχει αυτόματων θυρών, κήπο με αυτόματο πότισμα, μερικά οπωροφόρα δέντρα και γεώτρηση. Κλειστή περιοχή περίπου 245m2. Ενεργειακή κατάταξη: Β-.
Το ακίνητο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έτοιμος να καταλάβει. Βρίσκεται κοντά στο Monte Real μικρή πόλη, σε ένα ήσυχο μέρος, με καλή έκθεση στον ήλιο, ωραία θέα και καλή πρόσβαση. Η παραλία είναι περίπου 12 χιλιόμετρα και Λεϊρία σε περίπου 15χλμ. Υπάρχει μια είσοδος στον αυτοκινητόδρομο Α17 σε περίπου 4χλμ. Στο Μόντε Ρεάλ είναι αρκετές υπηρεσίες όπως καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια, αγορά, κέντρα υγείας, φαρμακεία, ξενοδοχεία, κ.λπ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB