Πώληση Μονοκατοικία, Tomar, Santarém, Πορτογαλία, Estrada do Barreiro Nº 3-A

Πώληση - Cod. 32668

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 647 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Μονοκατοικία προς πώληση στο Τομάρ και την Santa Maria dos Olivais, Tomar με 1369 τ.μ. γης, στην καλύτερη θέση της πόλης και με σαλόνι 647 τ.μ.

Οικία με 3 ορόφους, αποτελούμενη από πέντε υπνοδωμάτια (μία σουίτα, και τα υπόλοιπα με ντουλάπες), δύο δωμάτια είναι ένα κοινό (και με τζάκι), πέντε μπάνια, γραφείο / βιβλιοθήκη, εξοπλισμένο πλυντήριο, κουζίνα, αποθήκη και χωλ με ντουλάπες. Έχει σοφίτα για αποθήκη, κεντρική θέρμανση σε όλο το σπίτι, φυσικό αέριο με υπόγεια αποθήκη στο εξωτερικό, κεντρική αναρρόφηση, διπλά τζάμια, κλιματισμό στο σαλόνι, κουζίνα και τρία υπνοδωμάτια, μεγάλη μπανιέρα υδρομασάζ, γυμναστήριο, ηλεκτρικά ρολά και μεγάλη ταχύτητα Διαδίκτυο (ίνα). Η βίλα έχει μια μεγάλη αυλή με κήπους με επιφάνεια 1150 τετραγωνικών μέτρων, μεγάλα μπαλκόνια μπροστά και πίσω, με ανεμπόδιστη θέα στην πόλη, τις πισίνες και το Κάστρο του Τέμπλαρ. Έξω υπάρχει μπάρμπεκιου, φούρνος, μερικώς καλυμμένη βεράντα, με τραπεζαρία και συνδέεται με την περιοχή κυκλοφορίας σε κεραμικό πάτωμα. Διαθέτει επίσης υπόγειο με ψευδοροφές και ενσωματωμένα φώτα, μηχανοστάσιο, λέβητα Roca, τραπέζι μπιλιάρδου, πινγκ-πονγκ, επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, μπαρ, ήχο surround για ταινίες και περισσότερα από 250 τετραγωνικά μέτρα για αίθουσες συσκέψεων, με μπάνιο, γκαράζ Στο υπόγειο, δεύτερη κουζίνα (μερικώς εξοπλισμένη) και αποθήκη. Έχει επίσης αποθηκευτικό χώρο στο υπόγειο. Ιδιοκτησία με εξαιρετικές περιοχές, σε άριστη κατάσταση, με καλή θέα και πλήρως περιτοιχισμένο. Διαθέτει ηλιακούς συλλέκτες για θέρμανση και άλλα για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην οροφή (με σύμβαση και απόδοση για άλλα 15 χρόνια). Διαθέτει επίσης κήπο με αυτόματη άρδευση και αρκετά δέντρα, μερικά φρούτα. Αυτόματες πύλες και σύστημα συναγερμού σε όλο το σπίτι. Εξαιρετική τοποθεσία, στην καλύτερη θέση της πόλης Tomar, ακριβώς μπροστά από τις καλυμμένες και θερμαινόμενες δημοτικές πισίνες, τα γήπεδα τένις, τα σχολεία, τα σούπερ μάρκετ και το νοσοκομείο. Εύκολη πρόσβαση στο A13 (βόρεια / νότια) και IC9 (Nazaré). Είναι σαν να ζείτε στην ύπαιθρο, μέσα στην πόλη, όπου μπορείτε να περπατήσετε παντού. Πολύ ήσυχη περιοχή.
Ακίνητα που βρίσκονται 60 λεπτά από τη Λισαβόνα, 90 από το Πόρτο, 60 από τη Ναζαρέ, 20 από τη Φάτιμα, 20 από το Dornes και το Lago Azul.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB