Πώληση Οικόπεδο, Obidos, Leiria, Πορτογαλία, Óbidos

Πώληση - Cod. 32753

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 81510 m²
  • Αριθμός δωματίων: 70
  • Όροφος: 2

Ιδιωτικό συγκρότημα στυλ για τον Senior Health, Wellness & Medical Tourism, που βρίσκεται στη δυτική περιοχή της Πορτογαλίας - Silver Coast - 3χλμ. Από την Μεσαιωνική πόλη του Όμπιδος και στην ίδια απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο Α8 προς τη Λισαβόνα.
Το έργο αυτό έχει εγκριθεί και εγκριθεί πλήρως από τις τοπικές αρχές (Αρχιτεκτονική, Μηχανική, Ασφάλεια και Εξωραϊσμός), 45 λεπτά. Βόρεια της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας (75χλμ.), Λισαβόνα, που καλύπτει 13.581m2 της περιοχής κατασκευής.
Το πρόγραμμα προσφέρει 70 διαμερίσματα όλα με βεράντες με νότιο προσανατολισμό, SPA και Κέντρο Ομορφιάς (Θεραπείες Θεραπείας και Ολιστικές Θεραπείες), Aquatic Center (με εσωτερική και εξωτερική πισίνα για υδρόβιες ασκήσεις, ομαδικά μαθήματα και θεραπείες), Ιατρικό Κέντρο (Προληπτική Διάγνωση και Ιατρικά προγράμματα όπως Έλεγχος Καρδιακού Έλεγχου, Προγράμματα Ανάκαμψης Διαβήτη, Προληπτική Οστεοπόρωση και Αξιολόγηση Οστικής Πυκνότητας, Πρόγραμμα Διαχείρισης Στρες, Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους κλπ), αίθουσα συνεδριάσεων, γυμναστήριο, αίθουσα διαλογισμού και στούντιο, στούντιο χορού και γιόγκα, σάουνες, Steam Rooms και Whirlpools, χτίζοντας για χόμπι και εργαστήρια, εστιατόριο και μπαρ, σαλόνι ομορφιάς, βιβλιοθήκη και αίθουσα παιχνιδιών.

Το ακίνητο έχει συνολική έκταση 8,2 εκταρίων (81,510τ.μ.) με 25.000μ2 κήπους, μονοπάτια πεζοπορίας και σχεδιασμό εξωραϊσμού. Βρίσκεται σε μια υπέροχη γεωγραφική περιοχή ανάμεσα σε παραλία, λιμνοθάλασσα, 7 γήπεδα γκολφ, θερμές πηγές και πολλές αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Η πλησιέστερη πόλη από την τοποθεσία, Caldas da Rainha, απέχει 5χλμ. Και είναι μια θερμική πόλη. Διαθέσιμος χώρος για οπωροκηπευτικά και οπωρώνα: 30.000m2. Το νερό και η ηλεκτρική ενέργεια βρίσκονται ήδη στην περιοχή.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα σχέδια και η αρχική ιδέα / σχεδιασμός μπορούν να τροποποιηθούν. Επίσης, είναι εφικτή η τροποποίηση ενός έργου σε ένα Health & Wellness Boutique Resort, προσανατολισμένο στην ιατρική πρόληψη και την πολυτελή υποχώρηση.
Πρόκειται για μια ευκαιρία επένδυσης με συνέργειες μεταξύ των τομέων της ευεξίας, της φιλοξενίας και του ιατρικού τουρισμού. Ως εκ τούτου, έχει τη δυνατότητα να προμηθεύσει γενναιόδωρες ευρωπαϊκές και πορτογαλικές επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού και της βιομηχανίας, ενισχύοντας έτσι τη βιωσιμότητά της.
Εξαιρετική τιμή και δυνατότητα άμεσης έναρξης της κατασκευής.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB