Πώληση Αγροικία, Évora, Évora, Πορτογαλία, Tourega - Condomínio Rural da Avessada

Πώληση - Cod. 34387

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 270 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3 + 2
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Good
  • 28.00

Avessada Rural Condominium - Πολυτελές αρχοντικό 5 υπνοδωματίων με σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Ακίνητα που βρίσκονται σε αγροτική περιοχή λίγο πάνω από 8 χλμ. Από την Évora και περίπου 1 ώρα από τη Λισαβόνα. Οι άμεσες προσβάσεις γίνονται περίπου 100 μέτρα από την ιδιοκτησία.

Πανοραμικές 360º απόψεις με φωτεινές και ξεκάθαρες γωνίες που οδηγούν σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον του κτιρίου από το φυσικό περιβάλλον που το περιβάλλει. Μια ιδιοτροπία της φύσης που απολαμβάνει σοφά ο άνθρωπος.

Υψηλής ποιότητας κατασκευές, όπου ξεχωρίζουν ο υψηλής ποιότητας εξοπλισμός κλιματισμού, η ποιότητα των κεραμικών υλικών, το ξύλο, ο εξοπλισμός κουζίνας και τα υψηλής ποιότητας σύγχρονα είδη υγιεινής.

Η άνεση και η φυσική ατμόσφαιρα θεωρήθηκαν στην λεπτομέρεια, έχοντας επιτύχει μια πλήρη αρμονία μεταξύ του οικοδομημένου και του φυσικού περιβάλλοντος, ώστε να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στην οικογένεια.

Η βίλα, στο ισόγειο, διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 1 σουίτα με IS, ένα δωμάτιο για τη βιβλιοθήκη, μεγάλο σαλόνι, πλυντήριο, κουζίνα, 2 IS υπηρεσίας, χώρους κυκλοφορίας και πολλά αίθρια και υπαίθριες πέργκολες.

Η συνολική καλυμμένη επιφάνεια ανέρχεται σε περίπου 270 m2, αλλά υπάρχουν αρκετοί ανοικτοί χώροι (χτισμένοι) για την υποστήριξη χώρων στάθμευσης ή χώρων αναψυχής.

Η έκταση της γης είναι 75000 m2 και είναι πλήρως περιφραγμένη και εφοδιασμένη με νερό μέσα από πηγάδι και σημείο νερού απευθείας από το φράγμα της περιοχής.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Hall Templus
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB