Πώληση Αγροικία, Montemor o Novo, Évora, Πορτογαλία, Montemor o Novo

Πώληση - Cod. 34388

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 550 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Good
  • 110.00

Το Quinta βρίσκεται στο Nossa Senhora da Vila, στο Montemor-o-Novo, 40 λεπτά από τη Λισαβόνα και 15 λεπτά από την Évora.

Το αγρόκτημα αποτελείται από ένα αναπαλαιωμένο αγροτικό κτίριο με επιφάνεια 313 τ.μ. και προσαρτημένα κτίρια που υποστηρίζουν κατοικίες και χώρους πισίνας, που αντιστοιχούν σε συνολική έκταση 552 τ.μ. Η γη της κατοικίας έχει 100.000 m2 / 10 εκτάρια.

Το κτίριο κατοικιών διατηρεί τον παραδοσιακό τύπο κτιρίου Alentejo, χτισμένο στο υψηλότερο τμήμα του κτήματος, με προνομιακή θέα στην πεδιάδα και το κάστρο του Montemor-o-Novo.

Το κυρίως κτίριο αποτελείται από κουζίνα, πλυντήριο, τραπεζαρία, σαλόνι με 66τ.μ., 8 δωμάτια, εκ των οποίων 4 σουίτες και 4 τετράκλινα που εξυπηρετούνται από 2 εγκαταστάσεις υγιεινής η κάθε μία.

Ο εξωτερικός χώρος έχει κάποιες βεράντες που μας προσκαλούν να απολαύσουμε το τοπίο και την ηρεμία του τόπου.

Εκτός από τα υπάρχοντα κτίρια υπάρχει και η δυνατότητα κατασκευής περισσότερων από 100m2 κατασκευής λόγω της ύπαρξης ερείπιας στην ιδιοκτησία.

Στον χώρο της πισίνας υπάρχει μια εγκατάσταση υγιεινής με ντους, χώρο arrumos, φούρνο και μπάρμπεκιου, με βεράντα που δημιουργεί ένα άλλο χώρο διαμονής και αναψυχής.

Υπάρχουν διάφοροι τόποι ιστορικού ή φυσικού ενδιαφέροντος στο κτήμα, όπως ένα ανθρακωρυχείο, μια δεξαμενή, ένα άλλο ορυχείο που επιτρέπει την παροχή πόσιμου νερού στο κτίριο, είναι ένα κτήμα με μεγάλο φυσικό πλούτο.

Κάθε χώρος στο κτίριο είναι διακοσμημένο και εξατομικευμένο με διαφορετικό τρόπο, το καθένα με μια γοητεία του χώρου και μια νέα ανακάλυψη, αίγλη σε συνδυασμό με την απλότητα, την ηρεμία και την ηρεμία.

Το κτίριο έχει βιωσιμότητα για να χρησιμοποιήσει τον αγροτουρισμό. Η αξία του ακινήτου περιλαμβάνει όλα τα έπιπλα και τον εξοπλισμό που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Hall Templus
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB