Πώληση Αγροικία, Peniche, Peniche, Πορτογαλία, 2525-348 Atouguia da Baleia

Πώληση - Cod. 30487

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 1200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Το ακίνητο προς πώληση είναι μπλε περιοχή. Η κίτρινη περιοχή είναι προς διαπραγμάτευση ιδιοκτησίας μαζί με την ιδιοκτησία για την πώληση.
Κάντε την πρότασή σας (που δείχνει την τιμή που προτίθεται να πληρώσει) ο ιδιοκτήτης.
Όπως φαίνεται στο χάρτη, βρίσκεται στην ύπαιθρο λίγα βήματα από τη λίμνη São Domingos, γύρω από τις πολλές παραλίες με ήρεμα και τους ήχους των πουλιών. Κοντά στην πόλη Peniche και το χωριό Obidos, 95 χλμ από το αεροδρόμιο.
Το ακίνητο διαθέτει ηλεκτρικό φως την ευκολία πρόσβασης σε παροχή νερού, ιδιαίτερα στην περιοχή που εμφανίζεται με κίτρινο χρώμα, ή κάποια άλλη λύση.
Όμορφο κτίριο ιδιοκτησίας από τις 60 του εικοστού αιώνα, κοντά στη λίμνη σε μια τοποθεσία που είναι ηλιόλουστη όλο το χρόνο (2 λεπτά με τα πόδια από την ανάγνωση δίπλα στη λίμνη), όπου μπορείτε να κάνετε κανό, ψάρεμα, κωπηλασία και άλλες δραστηριότητες του νερού.
Έχει πανοραμική θέα στα γύρω χωριά, που από πάνω από την πλαγιά, δεν μπορεί να αποκλειστεί, και επειδή η γύρω περιοχή είναι η καλλιέργεια και τη βιολογική καλλιέργεια.
Το σπίτι διαθέτει ένα καλό σχέδιο πάτωμα και τα στερεά, ξηρά οικοδομικά υλικά (πέτρες)? όπως κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ήδη, με μπάνιο, ανακαίνιση θα ήταν σοφό. Το σπίτι έχει ένα φούρνο με ξύλα σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας όταν χτίστηκε στη δεκαετία του '60. Έχει μια ευμεγέθης κελάρι με μερικά γυάλινα πλακίδια που αφήνουν το φως του ήλιου σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία. Περιλαμβάνει επίσης μια ανώτερη περιοχή ANEX στο κελάρι του τις διαστάσεις, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως στάβλους, και σιταποθήκη. Επίσης, με κάποια κεραμίδια γυαλιού που αφήνουν το φως του ήλιου σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία.
Η συμφωνία ταυτόχρονα με την περιοχή σε κίτρινο, με περίπου 1.000 m2, (ίδιο ιδιοκτήτη να πουλήσει), θα είναι ιδανικό για τις επιχειρήσεις για την αγρο-τουρισμού, συγκρότημα με την καλή διαβίωση των πολιτών τους ηλικιωμένους, οι πάροχοι σεμινάριο στην εξαιρετική. Η εξάπλωση και χρήση των Bungalows, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρει εκ νέου γρήγορα οποιαδήποτε επένδυση, ακόμη και την υποστήριξη για να υπάρχουν δραστηριότητες κολύμβησης κοντινές παραλίες, ή συναφείς εκδηλώσεις.
Υπέροχη περιοχή για πεζοπορία, ήσυχη και γαλήνια τοποθεσία. Μπορεί να κάνει ποδηλασία, ιππασία. Πολιτιστικό προσφορές σε κοντινά χωριά: μουσική, καλοκαιρινά φεστιβάλ. Παγκόσμια surfing πρωτάθλημα, σχολεία surf. Προσβάσιμα μέσα σε 5 έως 7 λεπτά με το αυτοκίνητο: Baleal παραλία, παραλία Lagido, Supertubos, και πολλές άλλες παραλίες. Μέσα σε 10 λεπτά από το μεσαιωνικό χωριό Obidos.
Η τοποθεσία αυτού του ξενοδοχείου είναι ένα από τα πιο όμορφα στην περιοχή, και την παραλία Baleal είναι η πιο όμορφη πορτογαλική παραλία (από το συγγραφέα Ραούλ Brandão). Χάρη στην προνομιακή κλιματικές συνθήκες της ευνοϊκής θέσης και τις αφορά logistics, είναι πιο συχνά ηλιόλουστο και ζεστό με περισσότερες ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο.
Με λίγα λόγια, αναψυχής και χόμπι:
Ανεμοπορία, που φέρουν αεροπλάνα μοντέλο, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, ασκούν αλιεία βαθέων υδάτων, τένις, αλεξίπτωτο πλαγιάς, πεζοπορία, μαζεύοντας σαλιγκάρια, θαλάσσιο σκι, καλοκαιρινά φεστιβάλ σχεδόν σε όλα τα χωριά και τις παραλίες γύρω από το ξενοδοχείο, το ποδήλατο γύρω από τη λίμνη ή μεγαλύτερες εκδρομές, πρόκειται για την παραλία με το ποδήλατο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB