Πώληση Αγροικία, Vale Seco, Santiago do Cacém, Πορτογαλία, Santiago do Cacém

Πώληση - Cod. 35692

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 90000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: ground floor

Αγρόκτημα 9 στρεμμάτων, ανάμεσα στο Σαντιάγκο ντο Κάσεμ και την παραλία Ilha do Pessegueiro. Μόλις 950 μέτρα μακριά από τον κεντρικό δρόμο 120 (EN 120).

160 μ2 ημιτελής οικία, κατασκευασμένη σύμφωνα με βιοκλιματικές αρχές. Θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Το ακίνητο έχει ψηλές, επίπεδες περιοχές όπου μπορείτε να χτίσετε ένα δεύτερο σπίτι με φανταστική θέα 360 μοιρών.

Το ακίνητο διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα, γεώτρηση, πηγάδι και ιδιωτικό φράγμα, καθώς και το δικό του ιδιωτικό δίκτυο ηλεκτρισμού και νερού, για τη στήριξη γεωργικών δραστηριοτήτων και δραστηριοτήτων αναψυχής. Υπάρχουν επίσης δεξαμενές νερού στις περισσότερες περιοχές του ακινήτου που επιτρέπουν την παροχή νερού με βαρύτητα.

Προκατασκευασμένες εγκαταστάσεις για κατασκήνωση πολυτελείας και 2 χιλιόμετρα κολύμβησης, οι οποίες συγκρατούν το νερό της βροχής και καθυστερούν. Το έδαφος παραμένει υγρό κάτω από τα χτυπήματα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της αιχμής του καλοκαιριού.

Πολύ όμορφη περιοχή, κοντά στις υπέροχες παραλίες της Ilha do Pessegueiro και του Porto Covo.

Απόσταση από τους κύριους προορισμούς: 10-12 χιλιόμετρα μέχρι τις ακτές των φραγμάτων Morgavel και Campilhas. Η πόλη Santiago do Cacém (12χλμ.); Παραλία Ilha do Pessegueiro (19χλμ.); Πόρτο Κόβο (21χλμ.); Μελίδια (31 χλμ.); Vila Nova de Mil Fontes (32χλμ.). Ένα φανταστικό εξοχικό και παραλιακό σπίτι.

Υπάρχει λεπτομερής παρουσίαση του ακινήτου, θα το στείλω κατόπιν αίτησης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB