Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Montargil, Ponte de Sor, Πορτογαλία, Cansado

Πώληση - Cod. 29601

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 200000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1

Εξαιρετική περιουσίας, Quinta da Saudade, με έκταση 20 στρεμμάτων, βρίσκεται στο δήμο της Ponte de Sor, που γειτνιάζουν με το φράγμα της Montargil που σας επιτρέπει να απολαύσετε μια ιδιωτική παραλία και θαλάσσια σπορ.
Αυτό το αγρόκτημα έχει αναπτυχθεί: μια βίλα 3 υπνοδωματίων με 2 σαλόνια, WC, κουζίνα και den, έχει έκταση 95 τμ? καθώς και ένα σπιτικό δύο υπνοδωματίων διαμέρισμα με εμβαδόν 36 m 2 έχει επίσης πολλαπλά συνημμένα, γκαράζ, πλήρως εξοπλισμένη πισίνα, χώρους Κήπος, χώρους αναψυχής, μια δεξαμενή και μια αρτεσιανό οπής. Χρειάζεται κάποιες μικρές εργασίες επισκευής και τη ζωγραφική. Το συνολικό εμβαδό περίπου 300 m 2.
Το ακίνητο διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα, νερό από το δημόσιο δίκτυο, πηγές νερού και η είσοδος άσφαλτο.
Σε όλη αυτή την απεραντοσύνη, των 20 εκταρίων, έχει μια γεωργική περιοχή με τοποθετημένη για να παράγει Κορκ, ελαιόδεντρα, πεύκα, οπωροφόρα δέντρα και infield.
Το σύνολο της περιουσίας διασχίζεται από ένα ποτάμι που ρέει μέσα στο φράγμα, όπου Wicker αφθονεί, που σας επιτρέπει να έχετε πολλούς φράγματα νερού.
Πολύ ήσυχη τοποθεσία με εξαιρετική θέα και μεγάλες δυνατότητες για τη στέγαση και εκμετάλλευσης, ή οι επενδύσεις σε τοπικό διαμονή τουριστική ζώνη, επιτρέπει μια πλούσια ποιότητα ζωής με όλη την απεραντοσύνη του νερού.
Ελάτε επίσκεψη και θα εκπλαγείτε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB