Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Évora, Évora, Πορτογαλία, Garraia

Πώληση - Cod. 34404

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 840 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1
  • 45.00

Η πολυτελής βίλα με τα ίχνη της αρχιτεκτονικής Mourish επηρεάζει, που βρίσκεται 1χλμ. Από την Évora και 1χ από την Llisboa.

Το Farm Manor αποτελείται από 4 οικοδόμους. Ένα κεντρικό σώμα προωθεί την ανάπτυξη του συνόλου του ακινήτου και χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία, ένα άλλο που αποτελείται από μια κουζίνα στήριξης και αίθουσα συσκέψεων, ένα άλλο που αποτελείται από μια παραδοσιακή κατοικία lilte Alentejo T2 με λίτρα πισίνα και, ακόμα, μια άλλη προορίζεται για το παρεκκλήσι, ένα με επιρροές της μαυριτανικής αρχιτεκτονικής.

Το κυρίως σπίτι, με την τυπολογία T4, έχει μεγάλους χώρους αρμονικά κατανεμημένους και με υψηλής ποιότητας τελειώματα. Έχει στο επίπεδο του ισογείου 4 υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι με διπλό πόδι, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυντήριο, 1ος όροφος με αίθουσα παιχνιδιών, υπόγειο που προορίζεται για πάρκινγκ και άλλα τμήματα. Το υπόγειο έχει το σύνολο της περιοχής εμφύτευσης του σπιτιού.


Το οικόπεδο έχει έκταση 2.015 στρεμμάτων και έχει συνολική επιφάνεια 840.00 τ.μ. και η ποιότητα των εξωτερικών χώρων είναι ασυνήθιστα υψηλή και ασυνήθιστη σε αυτόν τον τύπο ακίνητης περιουσίας στην περιοχή, με προσεκτική διανομή που αποτελείται από πολλά κυκλώματα πεζών, παρεκκλήσι, στοιχεία δέντρων ειδικά φυτεύτηκαν και φυτεύτηκαν για το ακίνητο στο σύνολό του, μια αυξημένη πισίνα με ρωμαϊκή γέφυρα, διάφορα σιντριβάνια και ζώνες διαλογισμού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Hall Templus
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB