Πώληση Γκαρσονιέρα, Ferreira do Zêzere, Santarém, Πορτογαλία, Aldeamento das Varandas do Lago Lago Azul - Castanheira 2240-322 Ferreira do Zêzere

Πώληση - Cod. 28226

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 5 floors

Τα διαμερίσματα της λίμνης που βρίσκεται ακριβώς στο Γεωγραφικό Κέντρο της Πορτογαλίας, σε μια όμορφη λίμνη, που περιβάλλεται από εντυπωσιακά βουνά και αναπνέουν λαμβάνοντας εμφανίσεις 1 ώρα από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα, και 2 ώρες από το Πόρτο, την πρωτεύουσα του κρασιού της Πορτογαλίας.

Στην καρδιά της Πορτογαλίας με πολλά τουριστικά αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση, συμπεριλαμβανομένης της πόλης Tomar των Ναϊτών Ιπποτών, η Φατιμά την θρησκευτική πρωτεύουσα, και Coimbra Πόλη της Γνώσης, όλα αυτά λιγότερο από 45 λεπτά απόσταση.

Υπάρχουν 2 νοσοκομεία, σχολεία από το δημοτικό στο γυμνάσιο και ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα Πανεπιστήμια στην Ευρώπη.

Τα διαμερίσματα με συνολικό μέγεθος περίπου 150 τμ., Πλήρως εξοπλισμένα με επί τόπου εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα τένις, Σάουνα, Μαρίνα, Ναυτικός Όμιλος, εστιατόριο και μπαρ, όλα τα σετ σε ένα Nature στυλ Resort.

Σας δίνουμε μια εγγυημένη ετήσια απόδοση 5% της επένδυσής σας για τα πρώτα 5 έτη + 15 ημέρες της χρήσης συμπεριλαμβάνονται για 4 επισκέπτες, εκτός από το μήνα Αύγουστο.

Ξεκινώντας τιμές από 200.000 €. Αν θα θέλατε να αποκτήσει μια χρυσή Visa και Ιθαγένεια είστε υποχρεωμένοι να αγοράζουν δύο διαμερίσματα, με το συνολικό ποσό των 400.000 €.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB