Πώληση Δυάρι, Seixal, Setúbal, Πορτογαλία, Rua Dr. Jorge Munoz Cardozo, 1

Πώληση - Cod. 40921

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 115 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 4

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ποταμού Τάγου, μπροστά από τη Λισαβόνα. Το σαλόνι ανοίγει στη μεγάλη βεράντα με μπάρμπεκιου μέσα από μεγάλες συρόμενες γυάλινες πόρτες. Δύο υπνοδωμάτια, ένα ιδιωτικό μπάνιο και ένα επιπλέον μπάνιο. Μεγάλο μπαλκόνι με 15m2, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το βράδυ με την καλύτερη θέα στη Λισαβόνα. Πλωτά δάπεδα, ξυλουργικά λάκα, διπλά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά. κουζίνα εξοπλισμένη με συσκευές Bosch A +++. Κήπος και κατάστρωμα με καταρράκτη αλμυρού νερού, φοίνικες, οπωροφόρα δέντρα και αρωματικά κρεβάτια. Πανοραμικό γυμναστήριο, κλαμπ για παιδικά πάρτι, μνημειακή αίθουσα με επιστάτη. Παρακολούθηση βίντεο, ηλιακά πάνελ για θέρμανση νερού, κλιματισμός, αποθήκευση στο υπόγειο και πάρκινγκ με ισχύ για ηλεκτρικά οχήματα.
Το RIVER TERRACES στο Quinta da Trindade βρίσκεται μπροστά από τον ποταμό, στο Seixal, με τη Λισαβόνα στον ορίζοντα, δίπλα στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Sport Lisboa e Benfica. Απέχει 5 λεπτά από το A2 Lisbon - Algarve, καθώς και από το σιδηροδρομικό σταθμό και 20 λεπτά από το Cais do Sodré μέσω των σύγχρονων καταμαράν Transtejo. Εδώ έχετε όλες τις υπηρεσίες όπως σούπερ μάρκετ, ψώνια, σχολεία, φαρμακεία, δημοτικό θάλαμο, κέντρο υγείας κ.λπ. ) και διάφορους αθλητικούς και ψυχαγωγικούς πόρους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB