Πώληση Δυάρι, Vilamoura, Quarteira, Πορτογαλία, Vilamoura

Πώληση - Cod. 37122

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 129 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Ref.044-2018
Περιτριγυρισμένο από τη φύση και έχοντας όλα τα αγαθά και τις υπηρεσίες, αυτό θα είναι ένα μέρος που σας επιτρέπει έναν εξαιρετικό τρόπο ζωής. Βρίσκεται κοντά στη δυτική είσοδο του Vilamoura και με άμεση πρόσβαση στις κύριες εθνικές και περιφερειακές οδούς. Στη γύρω περιοχή βρίσκονται το περίφημο Διεθνές Κολλέγιο της Βιλαμούρας, το Ιππικό Κέντρο και το Περιβαλλοντικό Πάρκο.
Εστιάζοντας στην ποιότητα ζωής, αυτή η συγκυριαρχία συνδυάζει την ευημερία και την ποιότητα ζωής, ενσωματώνοντας τους δημόσιους χώρους που είναι οργανωμένοι γύρω από ένα κλαμπ και μια εμπορική περιοχή. Οι υποδομές είναι στρατηγικά τοποθετημένες για να προσφέρουν στους κατοίκους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη φύση. Αυτό το έργο προσφέρει μια γνήσια τοπική εμπειρία, με χρώματα και σχεδιασμό εμπνευσμένο από τις ρίζες του Αλγκάρβε και την παραδοσιακή πορτογαλική αρχιτεκτονική. Τα σπίτια είναι πλήρως ενσωματωμένα στο τοπίο και χρησιμοποιούν υλικά και λειτουργικές λύσεις προσαρμοσμένες στο κλίμα. Τα παλιά κτίρια της περιοχής διατηρούνται και διασυνδέονται με τις νέες κατασκευές, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που εξασφαλίζει την αποκλειστικότητα κάθε ιδιοκτησίας.
Η Vilamoura προσφέρει μια αστική και ακτοπλοϊκή εμπειρία με λεπτή ενσωμάτωση στο τοπίο και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων ζωής και ευκαιριών αναψυχής.
Ελα να μας επισκεφτείς.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Sweetvillas
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB