Πώληση Μονοκατοικία, Cantanhede, Cantanhede, Πορτογαλία, Rua Charles Cid, Lote 4A

Πώληση - Cod. 37833

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 135 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Πωλείται βίλα M3, ημιανεξάρτητη από τη μία πλευρά. Το σπίτι διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης μπροστά και ένα γκαράζ πίσω. Κουζίνα εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων, εστία αερίου, ηλεκτρικό φούρνο. Συσσωρευτής όρος με ηλιακό πάνελ που θερμαίνει υγιεινά νερά. Καλοριφέρ που θερμαίνουν το νερό και το περιβάλλον. Woodburner για κεντρική θέρμανση και νερό. Φυσικό αέριο. 3 τουαλέτες με καθρέφτη, 1 με υδρομασάζ. Όλα τα υπνοδωμάτια με ντουλάπες. Δύο από τα δωμάτια διαθέτουν βεράντα κατάστρωμα. Το σπίτι εισάγεται σε 4 κατοικίες. Υπάρχει ένα κοινό έδαφος για καλλιέργεια και πολύ διάστημα πίσω. Χωρίς συγκυριαρχία. Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία, περίπου 3 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Cantanhede, ένα λεπτό με τα πόδια από το νοσοκομείο του Cantanhede και πολύ κοντά στα καταστήματα, τα καφέ, τα εστιατόρια, τα σχολεία, τα φαρμακεία κλπ.
Βρίσκεται περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις παραλίες, 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη της Coimbra και 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη Aveiro. Περίπου 200 χλμ. Από τη Λισαβόνα και 100 χλμ. Από το Πόρτο. Το Cantanhede βρίσκεται στο κεντρικό λιμάνι της Πορτογαλίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB