Πώληση Μονοκατοικία, Gafanha da Nazaré, Ílhavo, Πορτογαλία, Rua Padre Américo

Πώληση - Cod. 23932

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 236 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Βίλα, με την τοπολογία του Τ4, περιφραγμένο με κλειστό γκαράζ για ένα αυτοκίνητο, δύο αυτοκίνητα στην αυλή και διαθέτει ηλεκτρικές πύλες με μία μόνο εντολή.

R / c είναι η ευρύχωρη και με πρόσβαση στην πίσω αυλή μπάρμπεκιου και κουζίνα και το γκαράζ, ένα υπνοδωμάτιο με καλή περιοχή, όπου ταιριάζει απόλυτα με ένα διπλό κρεβάτι και περισσότερο χώρο, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, επίσης, πολύ ευρύχωρο, το ντουλάπι για την αποθήκευση και το παράθυρο.

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια καλό, μια σουίτα με ιδιωτικό μπάνιο, δύο δωμάτια με καλές ντουλάπες και ένα μπάνιο στην αίθουσα των δωματίων σε αυτή την αίθουσα θα έχουν επίσης πρόσβαση στη σοφίτα (αποθήκευσης πάνω από τα δωμάτια με διαιρέσεις). Όλα τα δωμάτια του πρώτου ορόφου διαθέτουν κεντρική θέρμανση. Τα μπάνια διαθέτουν μπάνιο στον πρώτο όροφο και πλήρεις. Η σουίτα διαθέτει ένα μικρό μπαλκόνι, και τα άλλα δύο υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα μεγάλο μπαλκόνι.

Έξω έχει μπροστινό κήπο, και από την πλευρά της ένα καλό έδαφος στον κήπο ή αγρόκτημα. Εδώ στον κήπο είναι χτισμένο σε δεξαμενή αερίου έναν όροφο, επειδή το σπίτι δεν χρειάζεται δεξαμενές αερίου, αυτή η δεξαμενή έχει όλες τις εγγυήσεις που απαιτούνται από το νόμο και να πληρώσει μόνο για την κατανάλωση που κάνει.

Το σπίτι έχει διπλά τζάμια σε όλα τα δωμάτια.

Το σπίτι είναι ακόμα υπό κατασκευή εγγύηση για ένα ακόμη έτος, και αυτή η εγγύηση ισχύει για το νέο ιδιοκτήτη.

ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB