Πώληση Μονοκατοικία, PORTO, Porto, Πορτογαλία, Porto

Πώληση - Cod. 38572

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 650 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 3

PALACETE στο BAIXA DO PORTO

Ιδιοκτησία του 1937, πλήρως αποκατασταθεί το 2012, διατηρώντας τα αρχικά χαρακτηριστικά των θυρών, των παραθύρων, του δαπέδου και του ξύλου στις μαρκίζες. Το ακίνητο διαθέτει εσωτερικές και εξωτερικές λεπτομέρειες με μεγάλη αρχιτεκτονική σημασία. οι οροφές δούλευαν σε geso, οι τοίχοι με λαβύρινθους εξωτικού ξύλου καθώς και το πάτωμα των "κοινωνικών" ζωνών και κλιμακοστασίων.

Με 3 μέτωπα η ιδιοκτησία διαθέτει εξαιρετικό ηλιακό φωτισμό και ιδιωτική είσοδο για αυτοκίνητα, καθιστώντας μια σπάνια ιδιοκτησία για την περιοχή του Πόρτο σημειώνοντας ότι στη θέση του (Baixa do Porto) αυτά τα χαρακτηριστικά δεν βρίσκονται εύκολα.

Επί του παρόντος, με 651 m² καλυμμένη επιφάνεια σε μια έκταση 1.017 m², T6 + 3 υπνοδωμάτια, πολυτελής σουίτα ενός υπνοδωματίου με περισσότερα 95 m² και απεριόριστη θέα.

Αυτή τη στιγμή το ακίνητο έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει ακόμη 13,50 μ. Στο σχέδιο της πρόσοψης και την κατασκευή περίπου 200 τ.μ. για ένα νέο κτίριο, που είναι δυνατό για ξενοδοχείο γοητείας, τοπικά καταλύματα ή άλλα, με δυνατότητα να έχουν 21 δωμάτια, 10 στο υπάρχον κτίριο και 11 στο νέο κτίριο που πρόκειται να κατασκευαστεί.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της ιδιοκτησίας είναι πολυάριθμα και αδύνατο να τα περιγράψουμε όλα σε αυτή τη διαφήμιση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB