Πώληση Μονοκατοικία, Santa Cruz, Santa Cruz, Πορτογαλία, Fajã Grande

Πώληση - Cod. 41019

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 50 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 0

Μονοκατοικία στο Fajã Grande

Στην πιο δυτική τοποθεσία της Ευρώπης, ακριβώς στο κέντρο του χωριού Fajã Grande και σχεδόν μπροστά από την εκκλησία, με υπέροχη θέα στους καταρράκτες και τη θάλασσα, θα βρείτε αυτό το υπέροχο σπίτι.
Η είσοδος του σπιτιού είναι μέσα από ένα μικρό αίθριο.
Μπήκαμε κατευθείαν στο σαλόνι (15 m2) και στην κοινόχρηστη κουζίνα (10 m2) στη δεξιά πλευρά. Το μπάνιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με πιατικά, μπανιέρα και πλακάκια στη δεξιά πλευρά του δωματίου (6 m2).
Η αριστερή πλευρά του δωματίου δίνει είσοδο σε δύο δωμάτια περίπου 14 m2 το καθένα. Ένα από τα υπνοδωμάτια έχει άμεση έξοδο στο αίθριο που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι που βλέπει στον κεντρικό δρόμο του Fajã Grande.
Η κουζίνα έχει μια πόρτα που οδηγεί στο πίσω μέρος του σπιτιού όπου βρίσκεται ένας παλιός στάβλος, ο οποίος, που ανακτάται, θα κάνει ένα άλλο μπάνιο και ένα άλλο υπνοδωμάτιο ή καθιστικό.
Η μεγάλη έκταση με 400 m2, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού, έχει υπέροχη θέα στους καταρράκτες του Fajã Grande, όπου επίσης εξετάζεται η θάλασσα. Εδώ μπορείτε να φτιάξετε μια πισίνα ή ό, τι θέλετε.
Στη δεξιά πλευρά του σπιτιού υπάρχει ένα υπόστεγο με περίπου 18 m2 με εγκατάσταση νερού και το οποίο βλέπει επίσης το πίσω μέρος του σπιτιού.
Όλο το σπίτι έχει ένα καλά διατηρημένο ξύλινο πάτωμα.
Η οροφή έχει ανακαινιστεί πλήρως και είναι σε άριστη κατάσταση.
Αυτό το ακίνητο έχει τοίχους με πάχος περίπου 60 cm και παράθυρα και πόρτα εισόδου σε καλή κατάσταση.
Το σπίτι διαθέτει ηλεκτρικές, εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, πρέπει μόνο να ζητήσετε τη σύνδεση με την αντίστοιχη οντότητα.
Θα είναι μια μεγάλη επένδυση για την τοπική διαμονή.

Στο Fajã Grande υπάρχουν εστιατόρια, ένα μικρό λιμάνι, φυσικές πισίνες, εμπορικές εγκαταστάσεις, μια εκκλησία και ένα όμορφο τοπίο. Πολλές διαδρομές πεζοπορίας ξεκινούν εδώ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB