Πώληση Μονοκατοικία, Sintra, Lisboa, Πορτογαλία, Prolongamento à Praceta do Sapo, Casa Serra - Morelinho

Πώληση - Cod. 36906

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 446 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Σπίτια προς πώληση στο Morelinho, περιτριγυρισμένα από τη φύση, σε μια έκταση 4.480m2, με εκπληκτική θέα στα βουνά, τα παλάτια και το χωριό Sintra.
Η βίλα, με κατασκευές 396 τ.μ., με τις κύριες προσόψεις της προς τα ανατολικά, τα νότια και τα δυτικά, απολαμβάνει εξαιρετική έκθεση στον ήλιο όλη την ημέρα, δημιουργώντας μεγάλη φωτεινότητα σε όλες τις διαιρέσεις, δίνοντας το συναίσθημα, αν και μας γνωρίζει το εσωτερικό του, είτε είναι στο πεζοδρόμιο, στον κήπο ή ακόμα και εκεί στα βουνά, το οποίο είναι μόνο λίγο πιο μακριά.
Η σταθερή κατασκευή και η εφαρμογή υψηλής ποιότητας υλικών θερμικής και ακουστικής μόνωσης, δηλαδή στους εξωτερικούς τοίχους, παράθυρα και πλάκες, επιτρέπουν ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο σπίτι, το οποίο αποτελείται από μεγάλες αίθουσες, διάδρομους, αίθουσα / τραπεζαρία, κουζίνα και υπνοδωμάτια, με εντοιχισμένες ντουλάπες ή ντουλάπες, πέντε μπάνια, ένα από τα οποία είναι κοινωνικό, πλυντήριο, σιδερώστρα και διανομή, τα οποία χωρίζονται στους δύο ορόφους του δωματίου και ένα μεγάλο μπαλκόνι κοινό για τα δύο δωμάτια στο πάτωμα superior, όπου η θέα του χωριού και της οροσειράς Sintra είναι ακόμα πιο συναρπαστική.
Εκτός από αυτό το σετ είναι ένα παράρτημα με 50m2, με τρεχούμενο νερό, μπάνιο και τρία παράθυρα, με αισθητική και ποιότητα κατασκευής που να συμβαδίζει με το κεντρικό κτίριο, προοριζόμενο για εργαστήριο / αποθήκευση, αλλά που μπορεί να είναι προσαρμοσμένο στη στέγαση.
Έχει επίσης την ιδιοκτησία ενός κήπου και ενός βιολογικού κήπου λαχανικών, που περιλαμβάνει ποικίλα οπωροφόρα δένδρα και σταφύλια μοσχευμένα σε επιτραπέζια σταφύλια.

Άλλα χαρακτηριστικά: ηλιακό σύστημα με 2 πάνελ και δεξαμενή 300 λίτρων για θέρμανση νερού. κεντρικό εξοπλισμό αναρρόφησης · θερμικός ανακτητής; ηλεκτρικά ρολά? αρτεσιανή τρύπα ».

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB