Πώληση Μονοκατοικία, Valongo, Porto, Πορτογαλία, Rua Padre jose Monteiro Rocha, n99

Πώληση - Cod. 38413

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 420 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 4

4 υπνοδωμάτια βίλα με 4 μέτωπα με 4 ορόφους (υπόγειο, πρώτο, δεύτερο και πίσω) με μια φανταστική θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα, κήπο, γυμναστήριο με 60m2, Spa C / σάουνα, τουρκικά και τζακούζι, σινεμά και πολυμέσα, παιδική χαρά.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Εισάγεται σε μια κατοικημένη περιοχή της αριστείας και Quiet of Villas στη ζώνη του Valongo, 5 λεπτά από το αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της πόλης

Έχει ενδοδαπέδια θέρμανση σε όλο το σπίτι, κλιματισμό σε όλα τα τμήματα, Domotics, Συναγερμός, Εξωτερική κάλυψη στο Capoto (φελλός), Σύστημα παρακολούθησης βίντεο μέσα και έξω από το σπίτι, διπλά κουφώματα (σε θερμικό σπάσιμο αλουμινίου και διπλά τζάμια ), Τρύπα νερού, ηλιακά και αιολικά πάνελ για αυτοκατανάλωση με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, εξωτερικό και εσωτερικό φωτισμό σε Leds, κεντρικό κενό, πόρτα εισόδου υψηλής ασφαλείας Dierre, υαλοπίνακες UV, ενσωματωμένες ντουλάπες, ηλεκτρικά παντζούρια , πισίνα με ηλεκτρικό κάλυμμα και αντλία θερμότητας για θέρμανση νερού.

Γκαράζ για 3 αυτοκίνητα, Casa das Maquinas, 6 μπάνια (2 σουίτες). Έξω από το χώρο όπου μπορείτε να βάλετε πολλά αυτοκίνητα.

Μεγάλη βεράντα και Retreat με πανοραμική θέα (66m2) πάνω από όλα Valongo, μεγάλα μπαλκόνια σε όλο το σπίτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και επιπλωμένο, αποθηκευτικό χώρο για αποθήκευση.

Ενέργεια κατηγορίας Α +

Ποιότητα κτίριο για όσους προτιμούν την άνεση και την πολυτέλεια, Μια βίλα όνειρο!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB