Πώληση Μονοκατοικία, Vilamoura, Quarteira, Πορτογαλία, Vilamoura

Πώληση - Cod. 37123

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 172 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3

Ref.045-2018
Κατοικημένη συγκυριαρχία, που χαρακτηρίζεται από την πολυπλοκότητα και την αποκλειστικότητα της. Βρίσκεται στην καρδιά της Vilamoura, η ανάπτυξη είναι κοντά στη μαρίνα, παραλία, γκολφ, γήπεδα τένις και όλα τα αγαθά και υπηρεσίες.
Αυτή η συγκυριαρχία σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια υψηλή ποιότητα ζωής. Τα σπίτια, με μοντέρνο σχεδιασμό, πλαισιώνουν το τοπίο και παρουσιάζουν τέλεια ισορροπία μεταξύ ιδιωτικών και κοινών χώρων, όπως οι γύρω κήποι και η πισίνα. Οι ιδιωτικές εσωτερικές αυλές συνδέονται με το εσωτερικό του σπιτιού. Τα υλικά και τα τελειώματα υψηλής ποιότητας έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση. Τα σπίτια έχουν ηλιακό προσανατολισμό ανατολικά / δυτικά, με μεγάλα γυάλινα παράθυρα που επιτρέπουν την άφθονη είσοδο φυσικού φωτός.
Σχεδιασμένο ως ένα μέρος για να ζήσετε, να επισκεφθείτε και να περάσετε τις διακοπές σας, το Vilamoura έχει μια προνομιακή τοποθεσία, επιτρέποντας έναν ιδιαίτερα καταρτισμένο τρόπο ζωής. Η Vilamoura προσφέρει πολλές ευκαιρίες αναψυχής, όπως βραβευμένη μαρίνα, εξαιρετικές παραλίες με γαλάζια σημαία, διεθνή γήπεδα γκολφ, ιππικές εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και δίκτυο αγαθών και υπηρεσιών που περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας σχολεία και υπηρεσίες υγείας.
Ελα να μας επισκεφτείς.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Sweetvillas
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB