Πώληση Τριάρι, LOUROSA, Santa Maria da Feira, Πορτογαλία, TRAVESSA ROMANA

Πώληση - Cod. 41205

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 190 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 5

Διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στη Lourosa με 2 βεράντες, στον τελευταίο όροφο (5ος όροφος) στο N1, κοντά σε όλα, τράπεζα, γραφεία γιατρών και δικηγόρων, αρτοποιεία, Lidl, Pingo Doce de Lourosa και Continente de Fiães, και ακόμα ένα μελλοντικό Aldi .

Το κτίριο ήταν ήδη στόχος έργων με στέγη, βεράντες με νέες οθόνες. Στο εσωτερικό, το διαμέρισμα έχει επίσης υποστεί βελτιώσεις, από το δάπεδο με πλακάκια, κουζίνα, η κύρια τουαλέτα σε intialian στυλ, θερμάστρα ξύλου που θερμαίνει όλο το σπίτι με κεντρική θέρμανση, διαθέτει 1 σκεπαστή βεράντα με κεντρική θέρμανση, 2 βεράντες με 30m2 κάθε (ένα με τη σκηνή), με καρτέλες με πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής και θέα στη θάλασσα. Έχει εμβαδόν 190m2. Διαθέτει ενσωματωμένες ντουλάπες σε δύο δωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι σουίτα. Διπλά τζάμια σε όλο το σπίτι και αντικλεπτική πόρτα εισόδου.

Το δωμάτιο και ένα από τα τμήματα αποτέλεσαν αντικείμενο πολύ πρόσφατων εργασιών, με μόνωση στην οροφή, αναρτημένες οροφές, ενσωματωμένους προβολείς και παρκέ δάπεδο. Τα παράθυρα είναι διπλά τζάμια, ακουστικά και με θερμικό αλουμίνιο.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ντουλάπι 2μ2. Είναι ένα μοναδικό ακίνητο, με απίστευτες περιοχές και σε καλή τοποθεσία. Μερικά έπιπλα μπορούν να ανταλλαχθούν καθώς και συσκευές (αν το επιθυμείτε).

Η τιμή περιλαμβάνει γκαράζ + ενεργειακό πιστοποιητικό που θα παρέχεται + πλάκα αερίου + φούρνο.

Υπάρχει ένα κλάσμα διαθέσιμο στο γκαράζ (χώρος στάθμευσης), με επαρκή χώρο για δύο αυτοκίνητα.

Προσφορές με τους ιδιοκτήτες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB