Πώληση Χωράφι, Odemira, Beja, Πορτογαλία, Vale de Madeira

Πώληση - Cod. 28104

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 98750 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

VALE de Madeira
Η ηρεμία της φύσης, ο καθρέφτης της απλότητα, η πολυτέλεια της γαλήνης
Δώδεκα χρόνια πριν Ruud Tieman αγόρασε Monte dos Covões do Vale de Madeira, όπου μέχρι τα μέσα του 2008 μοιράστηκε αυτή την όμορφη κοιλάδα με κυρία-αγαπάς του Alma μαζί με πιστό σκυλί του Kelly.
Κατά την περίοδο αυτή η καταστροφή που ήταν παρούσα είχε μετατραπεί σε ένα νέο σπίτι και η γη είχε ληφθεί μέριμνα και σταδιακά αναβαθμίστηκε σε μια κοιλάδα με μια μεγάλη ποικιλία από θάμνους και δέντρα μεταξύ των οποίων και πολλά οπωροφόρα δέντρα.
Δημιούργησε επίσης διαφορετικές επιμέρους σημεία για να μπορέσει να απολαύσει την ηρεμία του τόπου.
Η δύναμη της Vale de Madeira έγκειται στην ίδια την κοιλάδα, λόγω της απομονωμένης γεωγραφικής θέσης βαθιά μέσα στο δάσος, όπου η καθημερινή βουητό της σύγχρονης ζωής δεν ακούγεται και όπου η ρύπανση του αέρα, καθώς και ηλεκτρονικά ακτινοβολία από τις θέσεις του πομπού είναι απούσα η οποία κατέστησε δυνατό για Vale de Madeira να δημιουργήσετε το δικό στοχαστικό πεδίο ισχύος της. Αισθάνεται σαν να αγκαλιαστεί από τη Μητέρα Γη και η αίσθηση της θεραπείας θα πρέπει να γίνεται αισθητή αμέσως. Με άλλα λόγια: η απομονωμένη τοποθεσία υπάρχει μικρή διαταραχή στο ενεργειακό της φύσης που δημιούργησε μια ψηλαφητή πεδίο δυνάμεων.
Στη νυχτερινή σκοτάδι ένα ανιχνεύει το μεγαλείο του σύμπαντος αγναντεύοντας τα εκατομμύρια αστέρια που είναι τόσο παρούσα και ότι μπορεί να δει καθαρά από την έλλειψη οποιασδήποτε μορφής φωτορύπανσης.
Από το 2008 Ruud κάνει χρήση εθελοντών από διάφορες Mondial ιστοσελίδες για να τον βοηθήσει να διατηρήσει τη γη. Αυτοί οι εθελοντές εργάζονται πέντε ημέρες την εβδομάδα για έξι ώρες την ημέρα σε ανταλλαγή καταφύγιο και τη διατροφή. Οι εθελοντές έρχονται από όλο τον κόσμο: Νότια Αμερική, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και από πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ακόμη και από την ίδια την Πορτογαλία.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν βοηθήσει να κάνουν Vale de Madeira ο τόπος που είναι σήμερα: ένα μοναδικό μέρος που σας καλεί να είναι το δικό σας φυσικό και δημιουργικό πρόσωπο μακριά από την καθημερινή πλήθος.
Για εκείνους με την επιθυμία για την εσωτερική σιωπή και την ενότητα Vale de Madeira αισθάνεται σαν στο σπίτι σας.
Ruud περπάτησε πορεία της ζωής του από τον ιδιοκτήτη της κοιλάδας με αυθεντικό εαυτό του ως φύλακα της κοιλάδας. αγαπημένος σκύλος του Kelly απολαμβάνουν περισσότερα από έντεκα όμορφα χρόνια, από τη γέννηση μέχρι το θάνατο, στον έμπιστο γη του.
Vale de Madeira είναι ένας τόπος που κάνει ένα ευγνώμονες για αυτή την ομορφιά.
Μπορεί να έχει ενδιαφέρον: σε απόσταση περίπου είκοσι χιλιομέτρων βρίσκεται το άσραμ της Σρι Mooji, Monte Σαχάτζα, μπορεί να βρεθεί.
Φανταστική ακίνητο με σχεδόν 10 εκτάρια και μια βίλα 3 υπνοδωματίων πλήρως ανακαινισμένο.
Ένας ξενώνας για ένα ζευγάρι, ένα τροχόσπιτο να υποδεχθεί τους επισκέπτες με πλούσιο και τεράστιο κήπο, διάφορα οπωροφόρα δέντρα και τα δάση, δεξαμενές νερού, ενεργειακή αυτονομία και τις επικοινωνίες μέσω δορυφόρου, χώρους αναψυχής και Καθοδηγούμενη Διαλογισμός, εντελώς δωρεάν από τη ρύπανση και απομονωμένη στο μέσα στη φύση!
Ιδανικό μέρος για διακοπές και αναψυχή, καθώς και για την πνευματική υποχωρήσεις, ή ακόμα και κάμπινγκ!
Ηλιακοί συλλέκτες κατευθυνόμενων αυτόματα και το ντίζελ γεννήτρια που επαναφορτίζει τις μπαταρίες όταν είναι απαραίτητο!
Πόσιμο τρύπα νερού με υδραυλική αντλία και δεξαμενή εξασφαλίζει μια καλή προσφορά για να βίλες με καλή πίεση.
Εκεί ως ένα σύστημα δορυφορικής τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών, πολύ αποτελεσματικό.
Στην Κύρια κατοικία:
1 αίθουσα
1 τουαλέτα
1 κοινόχρηστο καθιστικό και τραπεζαρία με τζάκι
1 Ανοίξτε κουζίνα
1 σουίτα με πλήρες μπάνιο
2 Υπνοδωμάτια
2 αποθηκευτικούς χώρους
Μεγάλες προβληθεί βεράντα με υπέροχη πανοραμική θέα στην κοιλάδα και στους γύρω λόφους.
Κοντά στον κεντρικό Σπίτι:
 Μια ρούχων.
Ένας Ξενώνας, για τους επισκέπτες.
Ένα τροχόσπιτο με κουζίνα και μπάνιο, και για τους επισκέπτες.
Ένα φυσικό Pergola.
Θέσεις για τις συλλογικές Πνευματική Διαλογισμός και σύνδεση με τη Μητέρα Γη και το Σύμπαν.
Μια μεγάλη και θαυμάσια είσοδο στην ιδιοκτησία κάτω από ένα σκιερό arcade των δέντρων, η οποία αρχίζει με τη λήψη μιας αρμονικής Βούδα, μας οδηγεί μέχρι την κύρια κατοικία, όπου μπορούμε να ανακαλύψουμε την φανταστική θέα πάνω από την κοιλάδα.
Από το κοντινότερο χωριό, Pereiro Grande, μέχρι τη Μαδέρα Valley Farm είναι περίπου 3,5 χιλιόμετρα, που το κάνει με το αυτοκίνητο μέσα σε 10 λεπτά.
Μόνο στο τέλος της υπάρχει ον είναι ότι έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό το φανταστικό θησαυρό κρυμμένο στη φύση και την ευημερία ότι αυτή η ιδιοκτησία είναι σε θέση να μας δώσει.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB