Πώληση Χωράφι, Pedrógão Grande, Leiria, Πορτογαλία, Várzea Redonda - Figueiró dos Vinhos, Leiria

Πώληση - Cod. 31421

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 28000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2

Περιγραφή ακινήτου:
Μια μικρή τιμή και ένα όμορφο αγρόκτημα, που ονομάζεται Quinta da Várzea Redonda, περιτριγυρισμένο από τη φύση, τα δέντρα και με εξαιρετική ποιότητα εδάφους, με εξαιρετική έκθεση στον ήλιο και φανταστική πανοραμική θέα στην ύπαιθρο. Για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν την ηρεμία.
Με έκταση περίπου 28.000 τ.μ. στην ύπαιθρο, αλλά μόλις 3 χιλιόμετρα από την πλησιέστερη πόλη και τις εγκαταστάσεις και 60 χιλιόμετρα από την Coimbra, που βρίσκεται σχεδόν στα μισά του δρόμου μεταξύ Λισαβόνας (120 χλμ.) Και Πόρτο (180 χλμ.) Στην περιοχή Beiras της κεντρικής Πορτογαλίας , Η σεβάσμια Coimbra φωλιάζει στις όχθες του ποταμού Mondego σε αξιοπρεπή δόξα. Φημισμένο για το πανεπιστήμιο - το παλαιότερο της χώρας - και μια φανταστική συλλογή από όμορφες εκκλησίες, γαλήνια μοναστήρια και ζωντανά πολιτιστικά ιδρύματα, η Coimbra είναι επίσης ένας πολυάσχολος εμπορικός κόμβος με πολλά καταστήματα, μπουτίκ και ορεκτική επιλογή καφέ και εστιατορίων.
Το ακίνητο έχει δύο σπίτια, ένα ζωντανό, το άλλο για αποκατάσταση, και μελετά έναν τόπο λατρείας και ένα φανταστικό ανθρακωρυχείο. Η γύρω περιοχή αποτελείται από κήπους, αμπέλια, οπωροφόρα δέντρα, ελαιόδεντρα, δάση και δύο εισόδους.
Είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη ενός γεωργικού έργου, αλλά και για τον οικιστικό τουρισμό, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε ορισμένες παραλίες του ποταμού και το Rocas Beach, ένα συγκρότημα αναψυχής, διασκέδασης και διασκέδασης που βρίσκεται σε μια λίμνη μήκους περίπου 1χλμ., Στην καρδιά του Castanheira De Pêra, πόλη 15 χλμ. Από το αγρόκτημα.

Η τέλεια ευκαιρία να έχετε ένα ωραίο αγροτικό αγρόκτημα με απόλυτη ιδιωτικότητα και γαλήνιο περιβάλλον.

Αυτή η ιδιοκτησία, Quinta da Várzea Redonda, βρίσκεται κοντά σε όλα τα 27 πορτογαλικά χωριά σχιστών, έναν από τους πιο ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς στην Πορτογαλία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB