Ενοικίαση Διαμέρισμα με 4 δώματια, olhao, Algarve, Πορτογαλία, ilha da armona

Ενοικίαση - Cod. 38806

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 185 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: r/ch

Σπίτι με 4 υπνοδωμάτια + 1 (δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν μπάνιο) 3 τουαλέτες. Μπορεί να φιλοξενήσει 9 άτομα, ιδανικά για μια μεγάλη οικογένεια ή μια ομάδα φίλων ζευγαριών. Με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πλήρως επιπλωμένη.

Με εξωτερικό χώρο στο πίσω μέρος, περιτριγυρισμένο από περιφράξεις γύρω από την ιδιωτικότητα, κατά τη διάρκεια της οικογένειας υπαίθρια τραπεζαρία δίπλα στο μπάρμπεκιου.

Εξωτερικά, αίθριο με: ντους, σκεύη από λαβά για να στηρίξετε το μπάρμπεκιου, τραπέζι στην ταράτσα για οικογενειακά γεύματα στην ύπαιθρο, σολάριουμ με καρέκλες με θέα στη θάλασσα, για να απολαύσετε και να απολαύσετε μαγευτική και μαγευτική πανοραμική θέα στη θάλασσα μαζί με τον λόφο Σάο Μιγκέλ

Ένα 300/400 μέτρα χωρίζει τη βίλα ανάμεσα στους αμμόλοφους, την άμμο και τη θάλασσα, με εκπληκτική θέα. Ένας τόπος επιλογής για τις διακοπές σας, ξεκούραστο, αξέχαστο και εξαιρετικό για όσους έχουν παιδιά.

Βίλα βρίσκεται στο νησί Armona, ένας παράδεισος, (Olhão / Algarve) μακριά από όλη τη φασαρία, 10 λεπτά από την παραλία με τα πόδια. Το αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο. Δεν υπάρχουν μηχανοκίνητα οχήματα στο νησί, περπατώντας με τα πόδια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB