Πώληση Αγροικία, Estoi, Algarve, Πορτογαλία, Estoi

Πώληση - Cod. 42980

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 33840 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Εκατονταετές αγρόκτημα συνολικής έκτασης 33840 m2, που βρίσκεται 15 λεπτά μακριά από την πόλη του Faro και τους κύριους δρόμους πρόσβασης στον αυτοκινητόδρομο. Ήσυχη και εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία, με νότιο προσανατολισμό με εξαιρετική έκθεση στον ήλιο και ανεμπόδιστη θέα. Με εμβαδόν 33840 m2 γης, διαθέτει δύο αστικά οικόπεδα, το καθένα με μονοκατοικία, αποτελούμενο από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, βεράντα και αίθριο, κατοικήσιμο, αλλά χρήζει ανακαίνισης, ξεχωριστές εισόδους και ανεξάρτητο .

Οι δύο αιωνόβιες μονοώροφες κατοικίες με ψηλά ταβάνια έχουν ιδιωτική μικτό εμβαδόν 150 m2 και μπορούν να μετατραπούν σε ενιαία κατοικία με ιδιωτική μεικτή επιφάνεια 300 m2. Διαθέτει επίσης γκαράζ, αποθήκη για γεωργία και κουζίνα. Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται μέσω ενός ασφαλτοστρωμένου δρόμου με αυτόματη πύλη. Το ακίνητο διαθέτει ρεύμα, σκεπτικιστική δεξαμενή, ύδρευση, αρτεσιανή γεώτρηση, τρεις στέρνες, αυτόματη στάγδην άρδευση. Το οικόπεδο έχει επίσης θάμνους, χαρουπιές, ελιές, αμυγδαλιές, συκιές, εσπεριδοειδή και οπωροφόρα δέντρα.

Εξαιρετική ευκαιρία για δική σας στέγαση ή για δημιουργία εσόδων!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB