Πώληση Αγροικία, Fafe, Braga, Πορτογαλία, Rua Sobradelo

Πώληση - Cod. 30344

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 10000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

"Fantastic Farm στην ενορία του Revelhe (Fafe) 5 λεπτά Fafe.

Αυτή σπίτι χτισμένο από πέτρα, αποτελείται από δύο ορόφους, το R / όροφο μπορείτε να απολαύσετε ένα φανταστικό δωμάτιο w / μπαρ παιχνίδια, όλα σε ένα ρουστίκ στυλ, επαρκή κεφάλαια c / γραφείο 100m2 υποστήριξη και ένα μπάνιο. Στον πρώτο όροφο περιλαμβάνει είσοδο, κουζίνα w / τραπεζαρία και το καθιστικό στιλ δωμάτιο "ανοιχτό χώρο", πλήρως επιπλωμένο w / τζάκι, 4 υπνοδωμάτια (το ένα w / τζάκι) και τραπεζαρία 2 μπάνια.

Αυτή η βίλα αναδεικνύει ρουστίκ ύφος w / οροφής επένδυση σε καφέ και δοκάρια w / βελανιδιάς. Έξω, θα βρείτε ένα μεγάλο κήπο, χώρο αναψυχής και μπάρμπεκιου. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μια σειρά από συνημμένα, η δική μου νερού και βεράντα. Η ιδιοκτησία διαθέτει επίσης περίπου 10.000μ2 γης.

Το ακίνητο διαθέτει τον πίνακα διάκριση φωτοβολταϊκά έχουν να παράγουν c / a μηνιαίο εισόδημα περίπου € 225. Μπορεί να αγοραστεί για τη στέγαση, αλλά και ως επένδυση, ιδανικό για εκδηλώσεις υπαίθρου και αγροτουρισμού. Α 1 χλμ από το φράγμα και το χωριό Queimadela Pontido! Σχεδιάστε την επίσκεψή σας και να δείτε αυτό το φανταστικό ξενοδοχείο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB