Πώληση Αποθήκη , alenquer, Lisboa, Πορτογαλία, armazens no carregado, lisboa, portugal

Πώληση - Cod. 30186

  • Τύπος: Αποθήκη
  • Περιοχή: 2756 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2 armazéns
  • Όροφος: 2 pisos

Το κτίριο, που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Born, βορειοανατολικά, περίπου 40 χλμ από τη Λισαβόνα, ένα σημαντικό κόμβο διασταύρωση των κύριων οδικών αξόνων που διασχίζουν τη χώρα. Αυτή η θέση είναι μια πιο σημαντική αξία σε σχέση με την προσβασιμότητα οποιουδήποτε μέρους της Πορτογαλίας.

Πρόκειται για ένα κτίριο, που αποτελείται από οριζόντια ιδιοκτησία με δύο οριστεί αποθήκες? με αποθήκη 1 αποθήκη και 2, σε οικόπεδο το οποίο έχει έκταση 2.756,50 μ2.
ΑΠΟΘΗΚΗ 1 κτίριο (μέρος Α) έχει ένα χώρο κατασκευής των 694,40 m2. Θα έχει αδελφοποιηθεί με το άλλο κτίριο (αποθήκη 2) της ίδιας φύσης. Έχει μια βεράντα στη νότια με 204 m2, όπου γίνονται πεζών και αυτοκινήτων πρόσβαση στο κτίριο, εξακολουθεί να έχει την εσωτερική όψη μια άλλη ταράτσα 246,40 μ2, με πεζούς και πρόσβαση αυτοκινήτου από την αποθήκη, και χωρίς πρόσβαση από τον δημόσιο δρόμο. Η κύρια πρόσοψη του δρόμου έχει 2 θέσεις στάθμευσης και tardoz δρόμος έχει 3 αισθητή θέσεις στάθμευσης. Η περιοχή κατασκευής του κτιρίου είναι 1,144.80 m2.

Μέσα στο κτίριο γίνεται από τον χώρο αποθήκευσης σε ανοικτό sapce με διπλό ύψος και χώρο γραφείου που απλώνεται πάνω από δύο ορόφους, και την περιοχή του γραφείου υποστεί πρόσφατα επέκτασης σε περίπου 50% της αρχικής περιοχής. Η πρόσβαση των πεζών είναι μέσω της κύριας όψης, απευθείας στο ισόγειο του χώρου γραφείου. Η περιοχή αποθήκη έχει επίσης μια προβλήτα για την κύρια πρόσοψη της φόρτωσης και εκφόρτωσης, κεκλιμένη, η πρόσβαση στην αποθήκη. Επίσης tardoz καμία πρόσβαση στο δρόμο μέσω ενός ρολού.

Το κτίριο ονομάζεται από ΑΠΟΘΗΚΗ 2 (κλάσμα Β), διαθέτει 609,70 μ2 στην περιοχή της ανάπτυξης, να αδελφοποιηθεί με το άλλο κτίριο (αποθήκη 1) της ίδιας φύσης. Έχει μια βεράντα που περιβάλλει το κτίριο, εκτός από τα δυτικά, με 1.002,0 m2. Ο χώρος αυτός έχει 18 θέσεις που σημειώνονται στάθμευσης. Η περιοχή κατασκευής Edificio είναι 1,611.70 m2.

Πώληση Κτίριο με συμφωνία μίσθωσης για 25 χρόνια.

Μισθωτή (ενοικιαστή): Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης ταινιών, βίντεο και διαθεσιμότητα, SA (παραγωγή, δημοσίευση, εμπορία, εισαγωγή, διανομή ταινιών, βίντεο, CD και DVD, και άλλα μέσα ενημέρωσης, και την άσκηση τηλεοπτικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης των υπηρεσιών τηλεοπτικά προγράμματα).

βιωσιμότητα των επιχειρήσεων
Όσον αφορά τη σημερινή δομή στην πορτογαλική αγορά, η εταιρεία Μισθωτής σήμερα έχει μάρκετινγκ τρία κανάλια, τηλεόραση Hot, Hot Hot Ταμπού και τον άνθρωπο.
Η επιχειρησιακή δομή είναι όλα τοποθετημένα σε κτίρια (αποθήκες) του Loaded, που συνδέουν με όλους τους φορείς (Meo, Σε, Vodafone, Cabovisão) έτσι αναγκαστικά πρέπει να μείνουν σε αυτές τις εγκαταστάσεις, επειδή η αλλαγή αυτή υποδομή περιπλέκεται από το απαιτήσεις και η συμμετοχή αυτών των φορέων και είναι εξαιρετικά δαπανηρή.
ποσοστό απόδοσης του 8%
Τιμή πώλησης ....... € 1,650,000.00

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB