Πώληση Βίλα, Brufe, Vila Nova de Famalicão, Πορτογαλία, Rua Jorge Ferreira da Costa Ortiga

Πώληση - Cod. 31106

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 7600 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 1

Ακίνητα που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου, περίπου 500 μέτρα μακριά τόσο από την πόλη Vila Nova de Famalicão και το σιδηροδρομικό σταθμό, σε μια αριστοκρατική, ασφαλή και ήσυχη γειτονιά της υπαίθρου. Ο σιδηροδρομικός σταθμός εξυπηρετείται από τα τρένα με κατεύθυνση προς Πόρτο, τη Λισαβόνα, τη Μαδρίτη και το Βίγκο. Vila Nova de Famalicão είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται ανάμεσα στις ιστορικές πόλεις της Μπράγκα, Πόρτο και Guimarães (τόσο λέξη κληρονομιάς), καθώς επίσης και η παραθαλάσσια πόλη της Póvoa de Varzim.
Το ακίνητο έχει συνολική έκταση 7.600 τετραγωνικών μέτρων (1,88 στρεμμάτων), και έχει θέα στην πόλη και τη γύρω τοπίο, με επικράτηση στην κοιλάδα του ποταμού Ave. Το κυρίως σπίτι είναι περιτριγυρισμένο από βεράντες που υποστηρίζονται από γρανιτένιους τοίχους, με δεκάδες οπωροφόρα δέντρα σε πλήρη παραγωγή, κυρίως πορτοκαλιές πολλών ποικιλιών, αλλά και λεμονιές και μανταρινιές, μήλα, δαμάσκηνα, ακτινίδια, βερίκοκα, λωτός και ρόδια, καθώς επίσης και ένα αβοκάντο δέντρο.
Το ακίνητο διαθέτει δύο σπίτια.
Το κυρίως σπίτι είναι ισόγειο, με συνολική έκταση 250 τετραγωνικών μέτρων. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, μια αίθουσα υποδοχής με τζάκι, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, βοηθητικό δωμάτιο και κουζίνα. Δίπλα από το σπίτι υπάρχουν παραρτήματα, ένα τόσο μικρό δωμάτιο με woodfired φούρνο για να ψήνουν ψωμί ή ψητό, geminated στο γκαράζ, το οποίο έχει μέγεθος για δύο αυτοκίνητα. Επίσης έχει δύο μεγάλο σκεπαστό παραρτήματα, που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως για τη στέγαση των ζώων, που μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε άλλες λειτουργίες, όπως η σταθερή και μικρή αρένα ιππασίας. Το σπίτι είναι από γρανίτη και συγκεκριμένα κατασκευαστεί, αλλά ήταν κενή για μερικά χρόνια, και ως εκ τούτου χρειάζεται κάποια βάψιμο και λίγη προσοχή στα ξύλινα παράθυρα.
Το δεύτερο σπίτι αντιμετωπίζει το δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της πόλης Famalicão. Είναι χτισμένο εξ ολοκλήρου σε γρανίτη και έχει δύο ιστορίες με πολύ σταθερή δομή. Είναι ένα παλιό κτίριο περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή, και χρειάζεται επίσης κάποια αναδιάταξη στο εσωτερικό. Το ισόγειο χρησίμευε ως καφενείο και μπαρ για πολλά χρόνια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB