Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Salvado do Monte, Amarante, Πορτογαλία, Salvador do Monte

Πώληση - Cod. 28528

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 12000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Farm Locaia, Salvador do Monte, Amarante
Αγρόκτημα που αποτελείται από ένα σπίτι με 620m2 μικτής επιφάνειας δαπέδου και περίπου 120.000m2 των γεωργικών και δασικών εκτάσεων (60/40).
Βρίσκεται στο δήμο Amarante, 70 χιλιόμετρα / 45 λεπτά από το κέντρο του Πόρτο, που συνδέει το Α4 (Port-Vila Real) και λίγα 30 λεπτά από το κέντρο οινοποιός της περιοχής Douro πρόσβαση γίνεται από Amarante-αυτήν την έξοδο, να πάρει την πέμπτη έως 3,5 χιλιόμετρα αυτό κόμβο, το μονοπάτι που συνδέει το Centro Historico της Amarante τη θέση του Salvador do Monte.
Η βίλα χτίστηκε το 1998/99 σε παραδοσιακό πορτογαλικό στυλ, σε ένα ήσυχο περιβάλλον, με κήπο, πισίνα, 2 γκαράζ αυτοκινήτων, του φαινομένου του θερμοκηπίου και άλλες εγκαταστάσεις. Βρίσκεται στην κορυφή του ακινήτου, η οποία αναπτύσσεται σε μια κοιλάδα με νότιο προσανατολισμό / δυτικά, πάνω από τον ποταμό Πρόβατα και μια υπέροχη θέα στα βουνά Aboboreira και Marao.
Τα οποία έχουν ναυπηγηθεί για μια μεγάλη οικογένεια, μπορεί να μετατραπεί σε μια μονάδα με το τέλος τουριστική αριστεία ως Amarante, πλαισιωμένο στην περιοχή Baixo Tâmega, είναι ο προορισμός που απευθύνεται και καθαρίζει τις αισθήσεις εκείνων που επισκέπτονται, να εδραιωθεί ως μια πραγματική σταυροδρόμι μεταξύ της ιστορίας, του πολιτισμού και της φύσης.
Η βίλα αναπτύσσεται σε 2 ορόφους, ως περιγραφικό φυτά και τους τομείς που επισυνάπτεται.
Χτισμένο σε γρανίτη της περιοχής, με όλα τα εξωτερικά ξύλινα κουφώματα βαμμένα afizélia, διπλά τζάμια, τοποθετημένο στο παραδοσιακό σύστημα της πορτογαλικής ξυλουργικές εργασίες. Το εσωτερικό ξυλογλυπτική είναι σε δρύινα Minho, κερωμένο. Τα πλακάκια που χρησιμοποιούνται στα μπάνια είναι "Χήρα Lamego" και είδη υγιεινής και ιταλικά βρύσες.
Το πάτωμα είσοδος με χωλ, σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, βιβλιοθήκη με τζάκι, δύο σουίτες και τις σκάλες στον κάτω όροφο είναι το Old Riga παρκέ δάπεδο, macheada στα διοικητικά συμβούλια με περίπου 5mts καιρό, γυαλισμένο και τοποθετείται πάνω σε ένα μονωτικό κόκκους φελλού.
Περιφερειακή κουζίνα με φούρνο και σόμπα ξύλου, μπαλκόνι / βεράντα και τις σκάλες υπηρεσίας, έχουν δάπεδο με πλακάκια, ψημένο στον ήλιο, τυπικό της Marao.
Ο κάτω όροφος έχει τα υπνοδωμάτια με ρόπαλο δάπεδο από ξύλο βελανιδιάς. Η αίθουσα, με ξυλόσομπα, από χυτοσίδηρο, και αίθουσα παιχνιδιών έχουν δάπεδο με πλακάκια Marao, το πάτωμα του χώρου υπηρεσίας και αποθήκευσης είναι σε σιζάλ χαλί.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB