Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Aldeia do Bispo, Castelo Branco, Πορτογαλία, Largo Espirito Santo

Πώληση - Cod. 42121

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 148 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 2

Βίλα 4 υπνοδωματίων με 148μ2, σε ένα τυπικό χωριό στην κεντρική Πορτογαλία, όπου μπορείτε να απολαύσετε ηρεμία, φύση και όμορφα τοπία, 5 λεπτά από το Penamacor και 30 από το Castelo Branco, την Covilhã και την Ισπανία. Χτίστηκε το 1971 στην κεντρική πλατεία της πόλης, πλήρως ανακαινισμένο το 2022, με όλες τις υπηρεσίες (Φαρμακείο, ιατρικό κέντρο, φούρνος, σούπερ μάρκετ, τοπική αγορά, καφετέριες, δημοτικές πισίνες, στάση λεωφορείου, σχολείο, παιδική χαρά κ.λπ.). Η κατοικία χωρίζεται ως εξής: Ισόγειο με κουζίνα και σαλόνι σε ενιαίο χώρο (35m2). Κουζίνα με κεραμικό μωσαϊκό, που μιμείται ξύλο και αιωρούμενο δάπεδο στο δωμάτιο. Πόρτες PVC με διπλά τζάμια, παγωμένες και ταλαντευόμενες. Κουζίνα εξοπλισμένη με εστίες, φούρνο, απορροφητήρα, θερμοσίφωνα και πλυντήριο ρούχων. Ένα μπάνιο υπηρεσίας (3,16m2) με εντοιχισμένη ντουλάπα.
Μέσω μαρμάρινης πέτρινης σκάλας έχουμε πρόσβαση σε 1ο όροφο που αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα υπνοδωμάτιο με 3 παράθυρα PVC με διπλά και ανακλινόμενα τζάμια, κουνουπιέρα, πλωτά πατώματα, με εντοιχισμένη ντουλάπα (18,23 m2) και ένα υπνοδωμάτιο/ντουλάπα με εντοιχισμένη ντουλάπα (9,05m2), με παράθυρο στο κυρίως υπνοδωμάτιο, για φως και αέρα. Η ντουλάπα είναι πλήρως επιπλωμένη. Ένα πλήρες μπάνιο, με ντουζιέρα και ντουλάπα (4,50 m2). Στο τέλος του διαδρόμου υπάρχει μια ντουλάπα.
Μέσα από ξύλινες σκάλες έχουμε πρόσβαση στον 2ο όροφο με πλωτό δάπεδο, όπου υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, το 1 με παράθυρο (10,12m2) και ένα άλλο εσωτερικό (10,12m2), επιτρέποντας την είσοδο φωτός και αέρα. Ένα μεγάλο σαλόνι με 2 παράθυρα, κουνουπιέρα και μπαλκονόπορτα που δίνει πρόσβαση σε ένα ηλιόλουστο μπαλκόνι με θέα στην κεντρική πλατεία (20m2), όπου υπάρχουν πολλές θέσεις στάθμευσης, παιδική χαρά και υπαίθριο γυμναστήριο. Ωστόσο, η βίλα διαθέτει θέση στάθμευσης στην πόρτα για πιο άνετη πρόσβαση. Ένα από τα υπνοδωμάτια έχει πρόσβαση στη σοφίτα με ψηλά ταβάνια, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ή περισσότερα δωμάτια ή μια βεράντα. Αποχέτευση συνδεδεμένη με το δίκτυο και οπτική ίνα. Τα παράθυρα PVC με διπλά τζάμια κάνουν το σπίτι δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Αυτό το σπίτι είναι επίσης ιδανικό για τοπικά καταλύματα ή ακόμα και ξενώνα, καθώς έχει ανεξάρτητη είσοδο μέσω της κουζίνας. Σε μια μακροχρόνια μίσθωση θα έχετε απόδοση 6% ετησίως, περίπου.
Υπάρχουν πολλά ιστορικά χωριά τριγύρω, συμπεριλαμβανομένου του πιο πορτογαλικού χωριού στην Πορτογαλία: το Monsanto, 15 λεπτά μακριά, όπου τα σπίτια είναι χτισμένα στους βράχους. Μπορείτε να διασκεδάσετε στην παραλία του ποταμού Serra da Malcata, να επισκεφθείτε μουσεία, να σπουδάσετε σε πανεπιστήμια και πολλά άλλα.
Ελάτε να δείτε το επόμενο σπίτι σας!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB