Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Caminha, Viana do Castelo-PT, Πορτογαλία, Âncora, Caminha, Viana do Castelo

Πώληση - Cod. 30307

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 10000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

καλύτερα κρυμμένο μυστικό της Πορτογαλίας

Minho είναι πιο πράσινο και πιο παραδοσιακό επαρχία της Πορτογαλίας, αλλά και πιο καλά κρυμμένο μυστικό της χώρας. Ευνοείται από διασημότητες που αναζητούν ηρεμία και τη γαλήνη (Κριστιάνο Ρονάλντο, José Μουρίνιο, κλπ). Με εντυπωσιακά σπίτια της μετατρέπεται σε ξενοδοχεία smart bed and breakfast, είναι το ιδανικό μέρος για ξεκούραση και προφθάσει για την ανάγνωση σας.

Είναι επίσης το σπίτι σε μερικές από τις πιο σημαντικές πόλεις της Πορτογαλίας:

Guimarães, πρώτη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και γενέτειρα του Dom Afonso Henriques, ο πρώτος βασιλιάς της Πορτογαλίας, έχει ένα κάστρο παραμύθι με ένα κεντρικό κρατήσει επιτεύχθηκε από μια υψηλή γέφυρα?
Μπράγκα έχει θρησκευτική πρωτεύουσα της χώρας από τους ρωμαϊκούς χρόνους?
Το λιμάνι της Viana do Castelo παρέχονται πλοίων και των ναυτικών για τις ανακαλύψεις και είναι γεμάτη από πολυτελή σπίτια σε Manueline (σε στυλ του 16ου αιώνα πορτογαλική αρχιτεκτονική χρησιμοποιώντας ναυτικά θέματα), της Αναγέννησης και του Μπαρόκ στυλ, χτισμένο με τον πλούτο των συναλλαγών από τις αποικίες ?
Ponte de Lima είναι ένα εξαιρετικά διατηρημένο μεσαιωνικό χωριό της ασβεστωμένα σπίτια διακοσμημένα με Manueline ropework και ψέματα από τον ποταμό που καλύπτεται από μια παλιά ρωμαϊκή γέφυρα?
Peneda-Gerês εθνικό πάρκο είναι 700 τετραγωνικά χιλιόμετρα από άγρια, δραματική τοπίο, φιλοξενεί σπάνια λύκους και χρυσαετοί.

πολυτελής περιουσία

Αυτό είναι ένα τυπικό γραφείο Minho, με έκταση 10.000 τ.μ., με 4 υπνοδωμάτια. Έξω θα βρείτε την πισίνα και χώρο μπάρμπεκιου, εξοπλισμένη με έπιπλα κήπου.

Αυτή η περιουσία βρίσκεται στο Âncora, Caminha, λίγα χιλιόμετρα από Viana do Castelo και μόλις 1 ώρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Francisco Sá Carneiro στο Πόρτο (OPO), σε ένα πολύ ήσυχο μέρος, όπου μπορείτε να απολαύσετε την άμεση επαφή με τη φύση.

Τα τελευταία χρόνια, Caminha έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα χωριά, το καλοκαίρι, όχι μόνο για τις παραλίες με λευκή άμμο και αμμόλοφους που δίνουν μια ξεχωριστή ομορφιά, αλλά και για την εξαιρετική υποδομή της που εγγυώνται την άνεση των τουριστών. Καλή προσβασιμότητα και ο πλούτος της φυσικής κληρονομιάς της, μνημειακή και ιστορική, κάνουν αυτό τον προορισμό ένα ιδανικό μέρος για να επενδύσουν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB