Πώληση Δυάρι, Cascais, Lisboa, Πορτογαλία, Av. Manuel Julio Carvalho e Costa

Πώληση - Cod. 40820

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 107 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: r/c

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στη 2η γραμμή της θάλασσας.
Αίθουσα εισόδου με 7m2, σαλόνι με 30m2, 2 υπνοδωμάτια με ντουλάπες, 1 με 17m2 και άμεση πρόσβαση στη βεράντα με 15m2 και η άλλη με 14m2, μπάνιο με ντους με 6m2, w. ντο. κοινωνική, κουζίνα με 15m2 και πρόσβαση στη βεράντα με 10m2, εξοπλισμένη με συσκευές Bosh, επαγωγική εστία, απορροφητήρα, φούρνο, συρτάρι θέρμανσης, φούρνο μικροκυμάτων, αμερικανικό ψυγείο, πλυντήριο και στεγνωτήριο και πλυντήριο πιάτων.
Το ακίνητο ανακαινίστηκε το 2015, συμπεριλαμβανομένων υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά, μαρμάρινα πατώματα στην είσοδο και στο σαλόνι και πλωτά δάπεδα στο διάδρομο και τα υπνοδωμάτια.
Βρίσκεται στη γειτονιά του Rosário, μια προνομιακή περιοχή του Cascais, κοντά στην Casa da Guia, τις παραλίες Guincho, 5 λεπτά από το κέντρο, με όλες τις ανέσεις του εμπορίου και των υπηρεσιών (σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, νοσοκομεία, τράπεζες κ.λπ.) και δημόσιες συγκοινωνίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB