Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Portalegre, Portalegre, Πορτογαλία, Fortios

Πώληση - Cod. 42189

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 325 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3+1
  • Όροφος: 1

Μονοώροφη βίλα V3+1 με 325m2, με χωλ, δύο σαλόνια, κουζίνα με ντουλάπι, μία σουίτα, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, αποθήκη, πλυσταριό. Πρόσφατη κατασκευή με εξαιρετική θέα και έκθεση στον ήλιο. Γκαράζ, χώρος μπάρμπεκιου, κλιματισμός, δυνατότητα ανοίγματος σοφίτας που είναι στην τραχιά και με 200m2.

Οικόπεδο: Έχει ακόμα περίπου 1000m2 για νέα αστική κατασκευή και 10000m2 για κατασκευή εξοπλισμού, με 2 εισόδους πρόσβασης.
(Γη για την κατασκευή εξοπλισμού συλλογικής χρήσης, δηλαδή κτίρια και χώρους που συνδέονται με την παροχή αγαθών και υπηρεσιών που στοχεύουν στην ικανοποίηση των συλλογικών αναγκών των πολιτών, συγκεκριμένα στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού, της δικαιοσύνης, της κοινωνικής ασφάλεια, δημόσια ασφάλεια και πολιτική προστασία) όπως γηροκομεία, ERPI, Senior Residence, Senior Hotel, Health Hotel, γηροκομείο, κέντρο ημέρας ηλικιωμένων, τουρισμός ηλικιωμένων, τουρισμός υγείας, ξενοδοχείο, τουριστικά θέρετρα, νηπιαγωγεία, νηπιαγωγεία, σχολεία, Κολέγια, Κλινικές, Αθλητικά Περίπτερα κ.λπ.)

Το οικόπεδο διαθέτει επίσης 2 δεξαμενές, 2 τρύπες νερού, 1 πηγάδι, περισσότερα από 40 οπωροφόρα δέντρα και περίπου 100 ελαιόδεντρα. Το οικόπεδο έχει περίπου 11000m2.

Είναι κοντά σε φαρμακείο, φούρνο, καφετέρια, χαρτικά, σχολείο, ημερήσια φροντίδα. 60 χλμ από Badajoz - Ισπανία
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΕΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB