Πώληση Μονοκατοικία, alenquer, Lisboa, Πορτογαλία, Alenquer-Carnota

Πώληση - Cod. 31364

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 4176 m²
  • Αριθμός δωματίων: +6
  • Όροφος: 2

Μεγαλοπρεπής και γοητευτική βίλα σε Alenquer, κοντά τις κύριες οδικές αρτηρίες της χώρας (Α8, Α2, Α15) 30 λεπτά. της Λισαβόνας. Αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο διαθέτει υπέροχη θέα στα βουνά της Montejunto και το περίφημο χωράφια Δύση. Η βίλα χωρίζεται σε δύο ορόφους, κατασκευή και τελειώματα είναι υψηλής ποιότητας, είναι πολύ καλά διατηρημένα και η αρχιτεκτονική του είναι κλασικού τύπου, όλα εσωτερικός χώρος είναι αρκετά μεγάλος. Ο εξωτερικός χώρος ταιριάζει απόλυτα με το σπίτι. Ο κάτω όροφος είναι ανεξάρτητος τελευταίο όροφο και να βοηθήσει την οικογένειά της ιδιωτικής ζωής, αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο σουίτα, 1 δωμάτιο με κουζίνα και τζάκι. Σε αυτόν τον όροφο έχουμε ακόμη ένα γκαράζ για 4 αυτοκίνητα και το μηχανοστάσιο.
Ο επάνω όροφος είναι ένα ισόγειο στην βόρεια πλευρά και αποτελείται από 2 σουίτες, 2 μονόκλινα δωμάτια, 1 μπάνιο, 1 γραφείο, 1 σαλόνι. 1 τραπεζαρία, 1 κουζίνα και 1 τουαλέτα για τους ξένους. Η βίλα διαθέτει κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο, boiler, οικιακή παροχή ζεστού νερού μέσα από ηλιακούς συλλέκτες και το σύστημα συναγερμού.
Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα καταπράσινο χώρο γύρω, η οποία είναι μια πισίνα και μπάρμπεκιου. Αυτό είναι αναμφίβολα ένα μοναδικό και ξεχωριστό περιουσίας από τις διαστάσεις που έχετε (εσωτερική και εξωτερική), καθώς και για τη γοητεία του είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν να ζήσουν σε ένα μέρος όπου η φυσική ομορφιά των βουνών και το πεδίο της βασιλείας, και όπου θέσει μαγευτικό ηλιοβασίλεμα προσφέρει ένα ελαφρύ sui generis, σε αυτό το χώρο, μπορούμε να πούμε ότι εδώ ζει στην ύπαιθρο, αλλά πολύ κοντά στην πόλη.
Ένα σπίτι που θα μας προσφέρει την πραγματική άνεση, όπως δήλωσε ο Βρετανός συγγραφέας Jane Austen, «Δεν υπάρχει τίποτα σαν να μένεις στο σπίτι για πραγματική άνεση.» Είναι στο χέρι σας να το επισκεφτείτε και να το κάνετε δικό σας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB