Πώληση Μονοκατοικία, Lisbon, Lisboa, Πορτογαλία, Rua António Rodrigo Ascenso 197 Sto António Cvaleiros

Πώληση - Cod. 36979

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 640 m²
  • Αριθμός δωματίων: T5
  • Όροφος: 3

Μια σύγχρονη κατοικία T5 που αναπτύσσεται σε 3 ορόφους, συνολικά 450m2 και με ευχάριστο υπαίθριο χώρο 184m2.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική των απλών ευθειών, δημιουργεί μια κομψή ογκομετρία που προσφέρει μια καλή αρμονία μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού.

Στο εξωτερικό χρησιμοποιήθηκε ένα πλήρες σύστημα ETICS με επίστρωση capoto 70 mm, το οποίο επιτρέπει την αύξηση της εσωτερικής θερμικής απόδοσης.

Η πίσω αυλή αποτελείται από χορτώδεις περιοχές, παρτέρια και μικρές σημειώσεις σημείων πρόσβασης. Οι πράσινες περιοχές διαθέτουν αυτόματο σύστημα άρδευσης και σημεία φωτισμού LED.

Στο δάπεδο του υπογείου, οι χώροι διανέμονται από ένα γκαράζ, για ένα αυτοκίνητο, με μια αυτόματη πόρτα τομής, ένα δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων, χώρο αποθήκευσης και επεξεργασίας για ρούχα και μια εγκατάσταση υγιεινής.

Το δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων με φυσικό φωτισμό έχει μια γενναιόδωρη επιφάνεια 40 m2, όπου μπορούν να δημιουργηθούν δύο διαφορετικοί χώροι με ένα υπάρχον διαμέρισμα, κοινωνική περιοχή ή ένα πιο ιδιωτικό και αποκλειστικό περιβάλλον.

Η κατανάλωση ενέργειας λαμβάνεται υπόψη κατά την εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών για τη θέρμανση των υδάτων υγιεινής με ενσωματωμένο λέβητα για υποστήριξη.

Έχει προεγκατάσταση εξοπλισμού οικιακού αυτοματισμού, μια προηγμένη τεχνική ολοκληρωμένων συστημάτων, που στο μέλλον θα απλοποιήσει και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής του χρήστη. Το σύστημα αυτό είναι έτοιμο για διαχείριση φωτισμού, ηλεκτρικά ρολά, κλιματισμό, CCTV, ενδοδαπέδια θέρμανση και πύλες. Όλες αυτές οι λειτουργίες έχουν επίσης τη δυνατότητα να ελέγχονται εξ αποστάσεως για λόγους ευκολίας.

Ο χρήστης μπορεί επίσης να απολαύσει ένα ενδοσυνεννόημα ανά όροφο και κεντρικό κενό σε όλα τα τμήματα.

Η κύρια είσοδος γίνεται από το όροφο 1, τον κύριο πυρήνα ολόκληρης της κατοικίας. Πρόκειται για μια μεγάλη υποδοχή που φυσιολογικά φωτίζεται από έναν φωτοβολταϊκό φεγγίτη που ανοίγει, έναν μεγάλο χώρο όπου η κυκλοφορία διανέμεται από μια επιβλητική σκάλα αιωρούμενη σε ξύλο δρυός και πλήρη αποθήκευση γυαλιού. Σε αυτή την κοινωνική περιοχή είναι το δωμάτιο, ένας μεγαλοπρεπής χώρος με μεγάλα τζάμια που δίνουν τη φωτεινότητα του χώρου.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, ο χώρος αποτελείται από μια αποθήκη και ένα κεντρικό νησί που συγκεντρώνει τη ζώνη των γλυκών και των γευμάτων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB