Πώληση Μονοκατοικία, Mafra, Lisboa, Πορτογαλία, Rua Principals s15, 15

Πώληση - Cod. 38179

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 240 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Σπίτι με 2 ορόφους, πρώτο όροφο με σαλόνι, ημι-εξοπλισμένη κουζίνα με αποθήκη, 1 υπνοδωμάτιο, γραφείο και μπάνιο με ντους και μπανιέρα, 1 όροφο με 2 υπνοδωμάτια με μπαλκόνι και μπάνιο με ντους και μπανιέρα. Γκαράζ και θερμοκήπιο.
Δεν θέλω να συνδεθώ με κτηματομεσίτες. Πωλείται διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων, 2 μπάνια, 1 τουαλέτα, 1 τουαλέτα, 1 τουαλέτα, 1 τουαλέτα, 1 τουαλέτα, 1 τουαλέτα, Azueira, δήμος Mafra. Στο διαμέρισμα res ένα δωμάτιο των 11m2 και ένα άλλο των 12m2 με ντουλάπα. Μπάνιο εξυπηρέτησης 7m2, με έπιπλα στήριξης με καθρέφτη, Teka, γωνιακή μπανιέρα και πολυβάθμια, μαρμάρινο πάτωμα. Αίθουσα εισόδου και αίθουσα με βιτρό παράθυρα για πρόσβαση σε δωμάτιο 36μ2, με μαρμάρινο τραπέζι με οβάλ πάγκο και μαρμάρινο ράφι. Κουζίνα και αποθήκη Teka με επιφάνεια 24μ2, με μαρμάρινη κλίμακα, εξοπλισμένη με φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, πλάκα, θερμάστρα και ενσωματωμένο πλυντήριο ρούχων. Στον πρώτο όροφο 8μ2 στήριγμα μπάνιου με μαρμάρινη υποστήριξη με καθρέφτη, βάση ντους και μπανιέρα με τζακούζι, δωμάτιο με μπαλκόνι και ντουλάπα με 24τ.μ. και άλλο με μπαλκόνι και ντουλάπα με 15τμ. Video-θυρωρός, παράθυρα με θερμομονωμένα παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB