Πώληση Ξενοδοχείο, Faro, Faro, Πορτογαλία, ALCOUTIM

Πώληση - Cod. 42546

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 2731 m²
  • Αριθμός δωματίων: 24
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Τουριστική ανάπτυξη που αποτελείται από ένα τετραώροφο κτίριο που προορίζεται για Ξενοδοχείο Αγροτικό, με 1.320 m² στεγασμένο χώρο και 6.539 m² ακάλυπτο, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του μικτού κτιρίου, συνολικής επιφάνειας 27.707 m².

Διαθέτει 26 δωμάτια (22 δίκλινα και 4 σουίτες), ρεσεψιόν, τεχνικούς και ψυχαγωγικούς χώρους, εστιατόριο/μπαρ και πισίνα.

Η προνομιακή τοποθεσία, σε ένα αγροτικό περιβάλλον, σας επιτρέπει να απολαύσετε μια πανοραμική θέα στον ποταμό Guadiana και να τοποθετήσετε την ανάπτυξη σε κορυφαία θέση για μια μονάδα φιλοξενίας που υποστηρίζει ναυτικές δραστηριότητες, όπως κανό, ιστιοπλοΐα, μεταξύ άλλων.

Το έργο βρίσκεται 10 χλμ. από το χωριό Alcoutim, χτισμένο στον ποταμό Guadiana.

Σημείωση: Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ, αν και είναι ακριβείς, απαιτούν επιβεβαίωση πριν από το κλείσιμο της συμφωνίας και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με δεσμευτικό τρόπο.


Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας! Σημειώστε την επίσκεψή σας!


INCLINAÇÃO HABITUAL – MEDIAÇÃO IMOBILIÁRIA, LDA έχει μοναδική εκπαίδευση στην αγορά όσον αφορά τη διαμεσολάβηση πιστώσεων, με άδεια διαμεσολάβησης πιστώσεων εγκεκριμένη από την Τράπεζα της Πορτογαλίας με εγγραφή 3200, διαχειριζόμαστε ολόκληρη τη διαδικασία χρηματοδότησης, ανάλυση της ασφαλιστικής ζωής που σχετίζεται με το στεγαστικό σας δάνειο , πάντα με τις καλύτερες συνθήκες της αγοράς και χωρίς κανένα σχετικό κόστος.

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα βρείτε γραφειοκρατίες όταν αγοράζετε ένα νέο σπίτι, έχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς και την οικογένειά σας.

Με μια μοναδική προετοιμασία και εμπειρία στην αγορά ακινήτων, οι επαγγελματίες μας καταθέτουν όλη τους την αφοσίωση για να σας προσφέρουν την καλύτερη υποστήριξη, καθοδηγώντας σας με τη μέγιστη εμπιστοσύνη, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια στενή σχέση και να ακούσουμε προσεκτικά τις προσδοκίες σας, προτεραιότητά μας είναι η ευτυχία σας! Θέλουμε να νιώθετε πάντα συντροφιά!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Habitual Real Estate
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB