Πώληση Τριάρι, Lisboa, Lisboa, Πορτογαλία, Paço de Lumiar

Πώληση - Cod. 36164

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 183 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 0

Εξαιρετική Ευκαιρία να ζήσετε σε ένα μεγάλο διαμέρισμα με βεράντα και πισίνα σε ιδιωτική συγκυριαρχία στο Lumiar.

Το διαμέρισμα T3, με 183τμ, ανακαινισμένο με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και ενσωματωμένη διακόσμηση, βρίσκεται σε μια ευγενή περιοχή του 16ου αιώνα. Η περιοχή αυτή κατατάσσεται ως ζώνη ιστορικών εκμεταλλεύσεων στην πόλη της Λισαβόνας, που χρησιμοποιείται και συχνάζει από τα δικαιώματα και την υψηλή αριστοκρατία της εποχής. Το Condomínio ήταν μέρος αυτού που ήταν το Quinta de Espie, γνωστό και ως το παλάτι των Δουκών της Παλμέλας. Αυτό οδήγησε σε δύο συγκυριαρχίες, καθώς το διαμέρισμα αυτό εισήχθη σε ένα από αυτά

Διαμέρισμα με 4 δωμάτια, 3 τουαλέτες, γκαράζ και αποθήκη, τα τελειώματα είναι υψηλής ποιότητας. Όλα τα παράθυρα του διαμερίσματος έχουν θέα στον κήπο και την πισίνα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μια γενναιόδωρη ιδιωτική βεράντα.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα κέντρα διασκέδασης, αθλητισμού και πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως η λέσχη γκολφ Paço do Lumiar, το Club τένις Paço do Lumiar, το Εθνικό Μουσείο Κοστούμια και το Μουσείο Εθνικού Θεάτρου και Χορού. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πολλά διάσημα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το Colégio S. João de Brito, το Colégio Manuel Bernardes, το Royal College της Πορτογαλίας, το College Planalto, το κολλέγιο του St. Thomas, το κολλέγιο της Santa Doroteia, το Collegio S Βίνσεντ και τη γερμανική σχολή. Υπάρχουν πολλά εμπορικά καταστήματα σε άμεση γειτνίαση, από τα πιο παραδοσιακά παντοπωλεία και αγορές, καθώς και μεγάλες υπεραγορές και εμπορικά κέντρα, όπως η εξαιρετική προσβασιμότητα με το αυτοκίνητο και η πρόσβαση στο μετρό στα 100 μέτρα.

Η ιδιωτική συγκυριαρχία αποτελείται από ένα σύνολο από δύο κτίρια κατοικιών, έναν πολυχρηστικό χώρο και θυρωρό. Διαθέτει 24ωρη ασφάλεια, πισίνα και υπέροχους κήπους σχεδιασμένους από τον αρχιτέκτονα Gonçalo Ribeiro Teles, ο οποίος μας μεταφέρει σε ένα περιβάλλον αποκλειστικής ποιότητας ζωής μέσα στην πόλη.

Έχετε κάποιες ερωτήσεις; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Μάθετε περισσότερα στο aliashouse.com

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB