Πώληση Τριάρι, Ribeira Brava, Madeira, Πορτογαλία, Rua Comandante Camacho de Freitass s217

Πώληση - Cod. 43502

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 525 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Πολυτελής βίλα 3 υπνοδωματίων προς πώληση - Ribeira Brava, νησί της Μαδέρα

Στο ισόγειο υπάρχει ένα μεγάλο γκαράζ με χωρητικότητα για πολλά αυτοκίνητα, ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει κουζίνα, εξοπλισμένη με ηλεκτρικό φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, εστίες, ανεμιστήρα, πλυντήριο πιάτων και ψυγείο, όλος αυτός ο εξοπλισμός μιας καλής μάρκας, μπάνιο επισκεπτών, laundry room, τραπεζαρία και σαλόνι με πρόσβαση στο μπαλκόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια μαγευτική θέα στη θάλασσα.


Ακόμα στον ίδιο όροφο, η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει μεγάλη ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο. Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια, επίσης σουίτες, έχουν και τα δύο ντουλάπα και πρόσβαση στο εξωτερικό μπαλκόνι, όλα με εκπληκτική θέα.

Στον τελευταίο όροφο, αυτή η υπέροχη ιδιοκτησία προσφέρει μια μεγάλη πισίνα με αντλία θερμότητας, η οποία σας επιτρέπει να θερμαίνετε το νερό όποτε θέλετε. Αυτός ο χώρος διαθέτει επίσης ένα μεγάλο χώρο μπάρμπεκιου με μπάνιο επισκεπτών, ένα μεγάλο εξωτερικό αίθριο και μια μικρή θέα όπου μπορείτε να παρατηρήσετε την εκπληκτική θέα στην κοιλάδα και τη θάλασσα και επίσης να παρακολουθήσετε τα όμορφα ηλιοβασιλέματα της πόλης.το νησί μας.

Είναι εξοπλισμένο με ανελκυστήρα που επιτρέπει την κινητικότητα μεταξύ των ορόφων, ηλεκτρικά ρολά, κλιματισμό στα υπνοδωμάτια και το σαλόνι/κουζίνα, κεντρική ηλεκτρική σκούπα, συναγερμό και θυροτηλεόραση.

Αυτό το πολυτελές σπίτι είναι ένα υπέροχο αριστούργημα που συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις με τη φυσική ομορφιά. Με την εκπληκτική θέα, τους ευρύχωρους χώρους καθιστικού και τα πολυτελή φινιρίσματα, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει ένα τέλειο καταφύγιο για όσους αναζητούν έναν πολυτελή τρόπο ζωής στην παραλία.

Επικοινωνήστε μαζί μου για να μάθετε περισσότερα!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB