Πώληση Χωράφι, Mafra, Lisboa, Πορτογαλία, EM536-1 4 2665-001

Πώληση - Cod. 34446

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 3720 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Οικόπεδο με 3720m2, η τιμή συζητήσιμη, με καλή πρόσβαση, 5 λεπτά από τον αυτοκινητόδρομο και 15 λεπτά από τη Λισαβόνα. Διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα, τρεχούμενο νερό και την επόμενη στάση του λεωφορείου. Επιτρέπεται να εγκαταστήσετε ένα αφαιρούμενο δομές όπως προκατασκευασμένων κατοικιών και δοχεία από την χτισμένο σε πυλώνες. Είναι, επίσης, επέτρεψε την κατασκευή των γεωργικών εγκαταστάσεων. Έχει μερικά ελαιόδεντρα και είναι μεγάλη για τη γεωργία. ήσυχο και περιβάλλεται από τη φύση, στις παρυφές ενός μικρού χωριού με καφενείο, παντοπωλείο και κήπο. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σούπερ μάρκετ, φαρμακείο και κέντρο υγείας, καθώς και διάφορες δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο πεδίο, Μουσικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Basic.
Κοντά στις διάσημες παραλίες της Ericeira, ιδανικό για σέρφινγκ, και Μάφρα, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστορική Μονή de Μάφρα (Εθνικό Παλάτι), καθώς και την Tapada Real de Μάφρα (Nature Reserve).

GPS: 38.9789, -9.2442

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB