Πώληση Χωράφι, Odemira, Beja, Πορτογαλία, Estrada Nacional 1124, Costa Alentejana, Alentejo, Costa Vicentina - Portugal

Πώληση - Cod. 43369

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 74340 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

"Μοναδική ευκαιρία: Εξαιρετική ιδιοκτησία στην ακτή Alentejo 74 εκτάρια"

Πρόκειται για ένα ακίνητο 74.339 εκταρίων που ξεχωρίζει για την προνομιακή του τοποθεσία στην ακτή Alentejo, στο São Teotónio, στην περιοχή Beja, ενταγμένο σε μια περιοχή γνωστή για τη φυσική ομορφιά, τις γεωργικές και κτηνοτροφικές δυνατότητες και την εξαιρετική γειτνίαση με τη θάλασσα. .

Το κτήμα διαθέτει μια ερειπωμένη αγροικία με δυνατότητα ανακατασκευής έως και 200μ². Αυτό το χαρακτηριστικό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξετε ένα έργο μοναδικό στο είδος του.

Η γη, κυρίως επίπεδη, είναι ιδανική για γεωργία και κτηνοτροφία, κοινές πρακτικές σε γειτονικά ακίνητα, αυξάνοντας εκθετικά την αγοραία αξία της. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης μια τεράστια δασική έκταση (44 στρέμματα) με μεγάλα πεύκα, φυτεμένα πριν από περίπου 30 χρόνια από τους ιδιοκτήτες, σε άριστη φυτική κατάσταση και πλήρη παραγωγή, καθώς και φυσικά βοσκοτόπια και ένα μικρό οικόπεδο με ευκάλυπτο.

Η περιοχή επωφελείται από ένα εύκρατο κλίμα με ζεστά και ξηρά καλοκαίρια, που ευνοεί την αγροτική ανάπτυξη. Επιπλέον, με αρδευτική έκταση 18,46 εκταρίων και άλλα 13,30 εκτάρια αφιερωμένα σε διάφορες καλλιέργειες, το κτήμα προσφέρει γόνιμο έδαφος για ποικίλα και βιώσιμα γεωργικά και κτηνοτροφικά έργα.

Η τοποθεσία του είναι στρατηγική: μόλις 3 χλμ. από το Cabo Sardão και βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Alentejo και το φυσικό πάρκο Vicentine Coast, προσθέτοντας περιβαλλοντική και γραφική αξία στην επένδυση. Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στις παραλίες της ακτής Alentejo, όπως η παραλία Cavaleiro σε απόσταση μόλις 4χλμ., η παραλία Almograve 11χλμ., η Zambujeira do Mar 9χλμ. και η Vila Nova de Mil Fontes 20χλμ.

Αυτό το ακίνητο αντιπροσωπεύει μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Πορτογαλίας, δεδομένης της εξαιρετικής εγγύτητάς του στη θάλασσα (Ατλαντικός) και των σημαντικών δυνατοτήτων απόδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB