Πώληση Βίλα, Achete, Santarém, Πορτογαλία, Casais da Cabaça - Achete

Πώληση - Cod. 38736

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 370 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Εξαιρετική βίλα 4 υπνοδωματίων 280 τ.μ., που περιλαμβάνει είσοδο, σαλόνι με 61τ.μ., 4 υπνοδωμάτια με ντουλάπες, 2 σουίτες, κουζίνα με 28τμ πλήρως εξοπλισμένη και σαλόνι με 7μ2.

Όλα τα δωμάτια (συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας και τουαλέτας) διαθέτουν κεντρική θέρμανση. Η κύρια σουίτα έχει άμεση πρόσβαση στον χώρο της πισίνας.

Το σαλόνι, με ένα δεξί πόδι περίπου 6 μέτρων στο κέντρο, χωρίζεται σε 4 χώρους: τραπεζαρία, τηλεόραση, τζάκι και χώρο παιχνιδιού και διαθέτει τζάκι με σόμπα και σόμπα. Τρία μεγάλα παράθυρα / θύρες προσφέρουν πρόσβαση στον υπαίθριο χώρο, όπου μπορούμε να απολαύσουμε το υπέροχο τοπίο Ribatejo και όλη την ιδιωτικότητα και την ηρεμία αυτού του τόπου. Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από μια μεγάλη στέγη 48μ2, η οποία περιλαμβάνει χώρο μπάρμπεκιου με άμεση πρόσβαση στην εσωτερική κουζίνα, όπου μπορείτε να πάρετε τα γεύματά σας ή απλά να χαλαρώσετε. Μια μεγάλη πισίνα (15x6μ) και ένας κήπος με λίμνη και εκτεταμένο γκαζόν, συμπληρώνουν την υπαίθρια περιοχή αναψυχής αυτού του μικρού παραδείσου.

Ολόκληρη η περιοχή έξω από τη βίλα, συμπεριλαμβανομένου του κήπου, διαθέτει νυχτερινό φωτισμό.

Οι χώροι πρασίνου (κήπος και γκαζόν) έχουν όλα αυτόματα άρδευση, που τροφοδοτείται από το δικό του νερό από μια τρύπα που εξυπηρετεί επίσης την πισίνα.

Το ακίνητο, με εμβαδόν 6.000m2, διαθέτει περίπου 70 οπωροφόρα δέντρα και καλλιεργήσιμη έκταση (λαχανόκηπο), επίσης με αυτόματη άρδευση και είναι πλήρως περιφραγμένο και παρακολουθείται από ένα σύστημα βιντεοεπιτήρησης αποτελούμενο από 7 δωμάτια και σύστημα υπέρυθρων ακτίνων.

Έχει επίσης ένα γκαράζ με χώρο για δύο μεγάλα αυτοκίνητα, κλειστά με δύο αυτόματες πύλες και μια συλλογή περίπου 25m2.

Ελάτε να συναντήσετε το σπίτι των ονείρων σας!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB