Πώληση Μονοκατοικία, Ferreira do Zêzere, Santarém, Πορτογαλία, Bela Vista

Πώληση - Cod. 40387

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 6560 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Σπίτι στο Bela Vista, μεταξύ Tomar και Ferreira do Zêzere
Μονοκατοικία με εμβαδόν οικοδομής 247m² και εισάγεται σε οικόπεδο 6560m2 έτοιμο να ζήσει, έχει δύο πόρτες πρόσβασης στο εσωτερικό του σπιτιού.
το σπίτι αποτελείται από:
5 υπνοδωμάτια
2 μπάνια
κουζίνα με τζάκι
σαλόνι και τραπεζαρία
Σπίτι κρασιού
συλλογή
σοφίτα
Από το πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει ένα αγρόκτημα με μερικά οπωροφόρα δέντρα και ένα πηγάδι, μια όμορφη θέα στα γύρω χωράφια
Το Lago Azul απέχει μόλις 10 λεπτά. Αυτή η λίμνη είναι δημοφιλής για όλους τους τύπους δραστηριοτήτων θαλάσσιων σπορ. Η λίμνη είναι επίσης ένας παράδεισος για άγρια ζωή με πολύ καθαρό νερό και υπάρχουν πολλές παραλίες ποταμού κοντά στην ιδιοκτησία, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στον ήλιο.
Για το ιστορικό χωριό Dornes, ψήφισε ένα από τα επτά θαύματα της Πορτογαλίας, το οποίο έχει ένα μεγάλο μυστικιστικό φορτίο, απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο είναι περίπου 5 λεπτά, όπου μπορείτε να φτάσετε στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας σε μιάμιση ώρα, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τρένο ή το λεωφορείο για αυτό το ταξίδι.
Η ακτή της θάλασσας είναι περίπου μιάμιση ώρα με το αυτοκίνητο, όπου έχει όμορφες παραλίες όπως η Ναζαρέ, ιδανική για τους λάτρεις του σέρφινγκ και άλλων θαλάσσιων σπορ.
Το αεροδρόμιο της Λισαβόνας εξυπηρετείται από αρκετές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους που εκτελούν προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Πορτογαλίας και Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
Καλό για κατοικημένο τουρισμό, bungallows μπορούν να χτιστούν στη γη που έχει ..
Βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη περιοχή, με λίγη κίνηση και στο κέντρο της χώρας. Απέχει περίπου 4 χλμ. Από τον αυτοκινητόδρομο A13, Dornes, Ferreira do Zêzere και Tomar στα 10 χλμ., 15 χλμ. Από το Lago Azul, 140 χλμ. Από τη Λισαβόνα, 60 χλμ. Από την Κοΐμπρα, 30 χλμ από το Φάτιμα, 40 χλμ από τη Λεϊρία, 75 χλμ από τη Ναζαρέ, 70 χλμ. Nazaré και Figueira da Foz KIm

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB