Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, PORTO, Porto, Πορτογαλία, Rua do Almada

Πώληση - Cod. 37339

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 706 m²
  • Αριθμός δωματίων: 14
  • Όροφος: 4

Το Rua do Almada είναι ένας δρόμος στον οποίο ζούσε η μπουρζουαζία και οι έμποροι του Πόρτο, οπότε διατάχθηκε να γίνει από εκείνους που αργότερα έδωσαν το όνομα «João de Almada e Melo», κυβερνήτης των όπλων του Πόρτο, XVIII. Πρόκειται για το τυπικό τοπικό αστικό σπίτι, το οποίο ανοικοδομήθηκε, υποστηριζόμενο από τα παλιά γρανιτένια τοιχώματα και αγκυροβολημένο με σιδερένια δοκάρια, την πλήρως αποκατασταθείσα πρόσοψη καλυμμένη με κεραμίδι, όπου βέβαια καλά στηρίχτηκαν οι πλάκες από οπλισμένο σκυρόδεμα. τυπολογία του αιώνου σπιτιού που έχουμε τώρα, νέα!

Πρόκειται για ένα σπίτι στο ισόγειο και άλλους 3 ορόφους. Στο ισόγειο, απέναντι από το δρόμο, έχουμε ένα κατάστημα 108μ. Με 2 διαμερίσματα, προθήκη και πόρτα, εντελώς ανεξάρτητο από το κεντρικό κτίριο.
Στο ισόγειο έχουμε τον διάδρομο πρόσβασης στην είσοδο όπου έχουμε το κλιμακοστάσιο, τον ανελκυστήρα και την πόρτα που δίνει πρόσβαση στους τεχνικούς χώρους, πλυντήριο, διανομή, πλήρες μπάνιο και αίθουσα με ζωηρό φως όπου μπορεί κανείς να διαθέτει ένα χώρο λέιζερ ή επαγγελματική πρόσβαση στα σκαλοπάτια στο αίθριο και το καλοκαιρινό σπίτι που βρίσκεται στα δυτικά!

Στον πρώτο όροφο είναι η σκάλα με τους διαδρόμους γεμάτους από ελαφριούς και κρεμαστούς κήπους που μας οδηγούν στο σαλόνι που βρίσκεται στα ανατολικά με όμορφα παράθυρα προστατευμένα από ξύλινες πόρτες και θερμικός ανακτητής έχουμε μπάνιο υπηρεσίας και εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία με θέα και άμεση πρόσβαση στο αίθριο όπου μπορείτε να φάτε στις πανέμορφες καλοκαιρινές νύχτες. Ενώ περπατάμε το αίθριο έχουμε στην κορυφή του ίδιου μικρού καλοκαιριού, όπου στο υπόγειο έχουμε ένα λέβητα που τροφοδοτείται από παλέτες και αποθηκεύεται για εξοπλισμό από το αίθριο και τον κήπο. Στον 1ο όροφο υπάρχει ένα πλήρες διαμέρισμα με σουίτα με θέα στην αυλή και μπάνιο με φως ζενίθ και υπηρεσία τουαλέτας ακολουθεί το κοινό δωμάτιο με τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όλα με θέα και πρόσβαση στον κήπο εντελώς ιδιωτικό.
Επιστρέφοντας στο κεντρικό κτίριο έχουμε στον 2ο και 3ο όροφο 4 σουίτες με εύκολη πρόσβαση σε άτομα με αναγκαστικές ανάγκες κινητικότητας, δυο ανατολικά με μεγάλα παράθυρα και πόρτες και δυο δυτικά με ευρύχωρα μπαλκόνια από όπου μπορούμε να παρατηρήσουμε τους κήπους το ευγενές Rua do Almada που προστατεύεται από μεγάλες πόρτες και αυτόματα ρολά αλουμινίου, στη μέση το κλιμακοστάσιο που χωρίζει την άνοιξη και τις δύσκολες περιοχές με φεγγίτες που μας χαροποιούν στις φεγγαρισμένες νύχτες!
Εάν είστε φιλελεύθερος επαγγελματίας χωρίς αμφιβολία μια ευκαιρία να συνδυάσετε τις διάφορες καταστάσεις χωρίς να εγκαταλείψετε την άνεση, η γοητεία και τόσο λίγη κινητικότητα διευκόλυνε την τοποθέτηση του σπιτιού. Κλείστε και μακριά από τα πάντα την ίδια στιγμή!
Προγραμματίστε μια επίσκεψη!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB