Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Matosinhos, Porto, Πορτογαλία, Rua do Mosteiro

Πώληση - Cod. 43678

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 1200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Μοναδικό ακίνητο με υψηλές δυνατότητες! Αυτό το ακίνητο μπορεί να είναι το καταφύγιό σας στην πόλη. Φανταστείτε τον εαυτό σας να ζείτε σε έναν παλιό μύλο με το ποτάμι έξω από το παράθυρό σας! Αρκετός χώρος για να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας, είτε πρόκειται για πισίνα, λαχανόκηπο, κήπο, περιβόλι ή γκαράζ για πολλά αυτοκίνητα. Τα παιδιά θα ερωτευτούν!
Εάν έχετε επιχείρηση, εδώ μπορείτε να έχετε την επιχείρησή σας στο σπίτι, χάρη στην ανεξάρτητη χρήση για αποθήκη και βιομηχανική δραστηριότητα.
Εάν σκέφτεστε απλώς τις επιχειρήσεις, αυτό θα μπορούσε να είναι το ιδανικό μέρος για ένα γοητευτικό εστιατόριο, ένα θεματικό μπαρ ή έναν ασυνήθιστο χώρο εκδηλώσεων.
Όπως αναφέραμε στην αρχή, αυτό το ακίνητο έχει απίστευτες δυνατότητες και είναι σίγουρα μια καλή επένδυση.

Αποτελείται από 2 αντικείμενα, 2 ανεξάρτητες χρήσεις που κατασκευάζονται σήμερα, με εξαιρετική προσβασιμότητα. Δίπλα στο μοναστήρι Leça do Balio και στο Parque das Varas, 5 λεπτά από το VCI, 3 λεπτά από το κέντρο της Maia και ακριβώς δίπλα στη διασταύρωση Via Norte-A4.

Ο πράσινος διάδρομος Leça και το Parque das Varas προσφέρουν στιγμές αναψυχής και επαφής με τη φύση πολύ πάνω από τον μέσο όρο για μια αστική περιοχή. Όποιος δίνει προτεραιότητα στην ευημερία χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψει την καθημερινή ζωή στην πόλη, σίγουρα θα εκτιμήσει αυτό το ακίνητο.
Μην ξεχάσετε να κάνετε μια επίσκεψη! Σε περιμένουμε!

OGH, ο συνεργάτης σας στην απόκτηση ακινήτων! Ο επαγγελματισμός, η διαφάνεια και η συνολική διαθεσιμότητα είναι αυτά που θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB