Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Povoa do Varzim, Porto, Πορτογαλία, Porto

Πώληση - Cod. 38597

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 849 m²
  • Αριθμός δωματίων: 13
  • Όροφος: 3

Η πολυτελής βίλα στον Άντα, ευγενή περιοχή της Πόρτο, με μεγάλες εκτάσεις και αποτελείται από το κεντρικό κτίριο T4 και το Guest House T2, ικανοποιεί όλες τις απαραίτητες και θεμελιώδεις απαιτήσεις για όσους εκτιμούν την ποιότητα, την άνεση, την ευεξία, την ηρεμία και την ασφάλεια στην καρδιά της πόλης.
Πλήρως ανακατασκευασμένο το 2001, αυτή η ιδιότητα της τελειότητας παρουσιάζει μοναδικά χαρακτηριστικά, βρίσκεται σε άψογη κατάσταση συντήρησης.
Βρίσκεται στην Avenida dos Combatentes του Μεγάλου Πολέμου, αυτό το ακίνητο με μπροστινούς και πίσω κήπους και διπλά τζάμια σε όλα τα τμήματα χωρίζεται σε 2 κτίρια:
Στο κεντρικό κτίριο, με 4 ορόφους και 698,50 m2:

Στο επίπεδο του δαπέδου, με το ξύλινο δάπεδο Macacaúba με σχέδια από σατέν ξύλο και τα οροφές που έχουν όλα τα γυαλισμένα, μπαίνουμε στην ευρύχωρη είσοδο όπου βλέπουμε τις θεαματικές σφυρήλατες σιδερένιες και χάλκινες σκάλες για να έχουν πρόσβαση στον τελευταίο όροφο, αντιμετωπίζουμε ένα γενναιόδωρο σαλόνι με μαρμάρινο τζάκι και όπου μπορούμε να παρακολουθήσουμε τηλεόραση και να ακούσουμε έναν ήχο που εκπέμπεται σε όλο το σπίτι, που τροφοδοτείται από ένα σύστημα Bang & Olufsen που εξυπηρετεί ολόκληρο το σπίτι όλα τα τμήματα, μια μεγάλη τραπεζαρία με ενσωματωμένα έπιπλα και μια τεράστια μοντέρνα κουζίνα με μαύρα γρανιτικά δάπεδα και τοίχους, πλήρως εξοπλισμένα, με διπλή σόμπα, 2 φούρνους, φούρνο μικροκυμάτων και καφετιέρα, όλα MIELE , και το αμερικανικό ψυγείο, με την υποστήριξη μιας διανομής με τουαλέτα.

Στον πρώτο όροφο έχουμε ιδιωτικό χώρο, επίσης με ξύλινα δάπεδα Macacaúba, με 4 σουίτες, όλα με φωτισμένες ντουλάπες, όλα με ιδιωτικά μπάνια με πεζοδρόμιο και σπάνια μαρμάρινα τείχη, με μπανιέρες ή καμπίνες υδρομασάζ με Grohe και / ή Stark, και θέρμανση πετσετών. Ξεχωρίζει η κύρια σουίτα 60μ2 με μεγάλη ανεξάρτητη ντουλάπα και υπέροχο μπάνιο με πάτωμα στο ξύλο macacaúba και στους τοίχους από πράσινο μάρμαρο Donay, με ξεχωριστό χώρο υγιεινής που χωρίζεται από γυαλί με παγωμένο γυαλί.

Στον δεύτερο όροφο (σοφίτα) υπάρχει αίθουσα περίπου 100 τ.μ. με ξύλινο δάπεδο, με αρκετές φυσικές εισόδους φυσικού φωτός, με ηλεκτρικά παράθυρα VELUX με αισθητήρα υγρασίας και υποστήριξη φριγκοβάρων και μικροκυμάτων, καθώς και 1 wc.

Στο υπόγειο, βρίσκεται, στη συνέχεια, η ζώνη διασκέδασης αυτού του σπιτιού. Υπάρχει μια μεγάλη αίθουσα 193 τετραγωνικών μέτρων με λευκό μαρμάρινο πεζοδρόμιο που διαθέτει επίσης λευκό μαρμάρινο μπαρ, μπιλιάρδο, αίθουσα τηλεόρασης και μια εντυπωσιακή εσωτερική πισίνα / σπα. σύστημα κυμάτων, σάουνα και μπαλκόνια με πεζοδρόμιο και τοίχους που καλύπτονται επίσης από λευκό μάρμαρο. Εξαιρετικό είναι και ο πίνακας κεραμιδιών με 24m2 Mestre Júlio Resende που διακοσμεί τον τοίχο της πισίνας καθώς και ένα υπερυψωμένο δάπεδο που αποτελείται από σκληρυμένο γυαλί / χάλυβα / ξύλο riga που επιτρέπει την κάλυψη της πισίνας αυξάνοντας έτσι την κοινωνική περιοχή.

Στο ξενώνα, 2 ορόφων συνολικής επιφάνειας 328 τ.μ., που περιλαμβάνει το γκαράζ για 4 αυτοκίνητα και μηχανοστάσιο:

Στο ισόγειο υπάρχουν πλυντήρια, αποθήκη, σιδερώστρα, κελάρι, παραδοσιακός ξυλόφουρνος, υπηρεσία τουαλέτας και πρόσβαση σε υπόγειο με αποθήκη 23 m2.

Στον πρώτο όροφο με 160τ.μ. έχουμε τον ξενώνα, με εξοπλισμένη κουζίνα, τουαλέτα εξυπηρέτησης με δάπεδο και τοίχους καλυμμένα με λευκό μάρμαρο, καθιστικό / τραπεζαρία με ξύλινο δάπεδο και 2 σουίτες στο οποίο το δάπεδο είναι επίσης σε ξύλινα δάπεδα και τα αντίστοιχα μπάνια με λευκά μαρμάρινα δάπεδα και τοίχους.

Ολόκληρο το σπίτι εξυπηρετείται από κεντρική θέρμανση (λέβητας ROCA), κλιματισμό στον 1ο όροφο και σοφίτα (Chiller), ατομικό ηλεκτρικό ή / και κεντρικό έλεγχο των περσίδων, αυτόματο σύστημα άρδευσης, θέρμανση του νερού της πισίνας με ανεξάρτητο λέβητα ROCA, τηλέφωνο, video ενδοεπικοινωνία, ηλεκτρική πύλη και γκαράζ με χειριστήρια, καλά με αντλία που τροφοδοτεί την πισίνα και το νερό των πλυντηρίων, συναγερμό με σύστημα εισβολής συνδεδεμένο με την κεντρική ασφάλεια, πέτρα και εξωτερικά σκαλοπάτια σε μαζικό γρανίτη καθώς και γενικό σύστημα των εσωτερικών σχάρων (στο ισόγειο) και των εξωτερικών χώρων από σφυρήλατο σίδερο και μπρούντζο και εξωτερικό σύστημα νυχτερινής φωτισμού ολόκληρης της περιοχής με προβολείς τοποθετημένους στον κήπο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB