Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Vila do Conde, Porto, Πορτογαλία, Rua da cabreira-Vila Chã (Mindelo)

Πώληση - Cod. 40357

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 850 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 3

Υπέροχο σπίτι με τέσσερις ανέμους, με εξωτερική πισίνα, μπάρμπεκιου, κήπο με οπωροφόρα δέντρα και κλειστό γκαράζ για 2 αυτοκίνητα, σε οικόπεδο άνω των 850 τ.μ., σε μια πολύ ήσυχη περιοχή, 15 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Μίντελο ή Βίλα Τσα .
Δεκαπέντε λεπτά από το αεροδρόμιο του Πόρτο και 20 λεπτά από την πόλη του Πόρτο και 10 λεπτά από το Vila do Conde.
Το σπίτι διανέμεται σε ισόγειο, υπόγειο με μεγάλο δωμάτιο με φυσικό φως χωρισμένο σε γραφείο και κελάρι.
Στο ισόγειο βρίσκουμε αμέσως μια ευχάριστη αίθουσα με άπλετο φυσικό φως, μια τραπεζαρία και ένα σαλόνι σε δύο επίπεδα και ένα τζάκι, δημιουργώντας μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα όπου μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη θέα στον κήπο με οπωροφόρα δέντρα, μια αιωνόβια ελιά και την πισίνα, μέσω των υψηλών διπλών υαλοπινάκων πόρτες / παράθυρα με θερμομόνωση. Μπορούμε επίσης να έχουμε ένα μπάνιο για να υποστηρίξουμε τον κοινόχρηστο χώρο με ελκυστικό σχεδιασμό και πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη κουζίνα.

Στον πρώτο όροφο βρίσκουμε τον ιδιωτικό χώρο που αποτελείται από τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, όλα με εντοιχισμένες ντουλάπες και μπαλκόνια, το ένα εκ των οποίων είναι μια σουίτα και ένα άλλο μπάνιο για τη στήριξη των άλλων δύο υπνοδωματίων, το ένα στο ισόγειο και το άλλο για υποστήριξη. η πισίνα.

Έξω, εκτός από τον μεγάλο και ιδιωτικό κήπο, έχουμε μια όμορφη σκεπαστή βεράντα με υαλοπίνακες υπεριώδους ακτινοβολίας, μια πισίνα με φώτα που μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω Bluetooth και να υποβληθούν σε επεξεργασία με αλατούχο ηλεκτρόλυση, και μπάρμπεκιου.
Αυτό το σπίτι ξεχωρίζει για διάφορες πτυχές του σχεδιασμού του και της ποιότητας των διαφορετικών φινιρισμάτων. Έχει ακτινοβολημένους τοίχους σε όλο το σπίτι για θερμότητα και λιγότερο επιβλαβές για την υγεία, κεντρικό κενό και συναγερμό.

Κοντά σε πολλά καταστήματα και 5 λεπτά από το πιο γνωστό κατάστημα στο βόρειο τμήμα της χώρας, το κατάστημα Vila do conde Porto Fashion, όπου θα βρείτε τα καταστήματα αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων σε εξαιρετικές τιμές.
Ιδανικό για όσους θέλουν να επενδύσουν στην Πορτογαλία ή να ζήσουν με ήσυχο τρόπο με ποιότητα ζωής.

Σας περιμένουμε, σημαδέψτε την επίσκεψή σας τώρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB